Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/12/8786625t1h1e91.jpg)
Pagatavošana:
- 0,5 kg ābolu ('Antonovka'),
- 2/3 glāzes cukura,
- 3 olu baltumi,
- 1/2 citrona,
- 1 1/2 glāzes salda krējuma,
- 1 1/2 ēdamkarotes cukura.
Pagatavošana:
Ceptus, karstus ābolus izrīvē caur sietu, pieliek cukuru, citrona sulu. Atdzesētā masā iemaisa olu baltumus un saputo. Saldo krējumu saputo, pievienojot cukuru (1 1/2 ēd. k.) un rīvētu citrona miziņu.
Ābolu masu liek kārtās ar putukrējumu vai samaisa ar putukrējumu, trauku aizvāko un saldē ledusskapī saldētavā. Sasaldētu ābolu saldēdienu var pasniegt ar trausliem cepumiem.