Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/12/8786636t1hd2d6.jpg)
Nepieciešams:
- 3–4 saldskābi āboli (‘Antonovka’)
- 4 olas
- 1 glāze kviešu miltu
- 1 tējkarote ar kaudzīti cepamā pulvera
- 1 glāze cukura
- 4 ēdamkarotes ar kaudzīti skāba krējuma
- kanēlis
- 1 ēdamkarote sviesta
Pagatavošana:
Cukuru ar olām sakuļ, pievieno krējumu, miltus, samaisītus ar cepamo pulveri.
Ar sviestu ieziestā veidnē lej mīklu. Nomizotus, šķēlītēs sagrieztus ābolus saliek uz mīklas (nedaudz iespiežot mīklā), pārkaisa ar kanēli.
Cepeškrāsnī vidējā karstumā cep apmēram 40 min.