«Mozilla Firefox» iztulkots latviski

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Nesen noslēdzās «[s:9452], kura mērķis bija iepazīstināt studentus ar atvērtā koda pasauli, piedāvājot viņiem iespēju iesaistīties kādā paša izvēlētā projektā, lai veidotu inovatīvu vai noderīgu atvērtā koda programmatūru un par to saņemtu paprāvu naudas summu — 4500 ASV dolāru, ja vien projekts līdz vasaras beigām tiek pabeigts. Viens no dalībniekiem ir Lauris Bukšis-Haberkorns, kas [s:9453] projektā strādāja pie «Mozilla Firefox», «Mozilla Thunderbird» un «Mozilla Sunbird» lokalizācijas.

Par «Google» organizētību lielās atsaucības dēļ ir dažādas sūdzības, jo par vairāk nekā 400 pieteiktajiem projektiem, no kuriem aptuveni 88% varētu būt pabeigti, nav atrodami kopsavilkumi. Tāpat dalībniekiem, kuri dzīvo ārpus ASV, nodokļos jāsamaksā 30%, un viņi attiecīgi tiek tikai pie 3150 ASV dolāriem, kas, lai arī nav maza summa, tomēr nav sākotnēji solītā.

mozilla.nix.lv

Speciāli šim nolūkam atjaunoju savu «Mozilla Thunderbird» 1.04 un uzliku 1.06, bet pēc paplašinājuma uzlikšanas un programmas pārstartēšanas bija jāviļas, jo latviešu valodas vietā saņēmu kļūdas paziņojumu, ka paplašinājumu uzlikt neizdevās.

lv-LV.xpi

bugzilla.mozdev.org

Lejupielāde:

lv-LV.xpi

mozilla-firefox-lv-1.0.6-1mdk.src.rpm

mozilla-firefox-lv-1.0.6-1mdk.i586.rpm

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu