Top jauns «Cabaret» kino stilā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Arī šogad rīdziniekus priecēs «Cabaret». Tiesa gan, nedaudz citādāks, proti — kino «Cabaret». Projekta idejas autors un režisors — producentu grupas «VirusArt» direktors Viktors Runtulis — domā, ka cilvēkiem beidzot jāparāda, kāda mūzika ir filmās.

Atgādinām, ka pagājušā gada «Cabaret» bija superpopulārs, biļetes uz šo pasākumu pilnīgi izķēra, jo katrs sevi cienošs rīdzinieks uzskatīja par pienākumu TUR būt, TO redzēt un pats uz savas miesas izbaudīt. Iespējams, publiku saistīja atraktīvā un visnotaļ simpātiskā Linda Leen un nu jau par «Jaunā viļņa» zvaigzni kļuvušais Intars Busulis…

Kādas atrakcijas gaidāmas šogad? Skatītāju sirdis priecēs gan labi pazīstamas, gan mazāk dzirdētas kinomelodijas. «Šovs sastāvēs no četriem lieliem blokiem, turpat uz vietas notiks arī filmēšana, iesaistot skatītājus. «Cabaret» beigās filmu varēs noskatīties, jo arī lentes montēšana notiks pasākuma laikā,» «Rīgas Viļņiem» stāsta Viktors Runtulis.

Starp citu, šogad mūzika būšot daudz smalkāka, «Cabaret» pievienojies arī stīgu orķestris, līdz ar to pieaudzis darbojošos personu skaits — nu mākslinieku pulks no 36 izaudzis līdz 46, protams, titullomās joprojām būs Linda Leen un Intars Busulis.

Kāpēc cilvēki kā traki skrien uz «Cabaret»? «Latvijā un Rīgā nav daudz tādu vietu, kur var padejot pie kvalitatīvas dzīvās mūzikas. «Cabaret» ir īsts baudījums acij, ausij un ķermenim! Tas ir atpūtas vakars citā vidē septiņu stundu garumā, lai gan pats šovs ilgst tikai divas stundas. Visu laiku kaut kas notiek,» noslēpumu atklāj Runtulis.

Režisors neslēpj, ka domā, kā «Cabaret» padarīt par iknedēļas pasākumu, lai tas būtu pieejamāks, un ne tikai decembrī. Patiesi jaukas ziņas, vai ne?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu