Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/12/8788816t1h7f82.jpg)
Nepieciešams:
- 500 g vistas gaļas,
- 100 g baltmaizes,
- 2 olas,
- 1 ēdamkarote sviesta,
- sāls.
Mērcei:
- kafijas krējums 400 ml,
- majonēze — 125 ml,
- sāls,
- smalkie pipari,
- dilles (sasmalcinātas). Visu samaisa kopā.
Pagatavošana:
Vistas gaļu kopā ar pienā izmērcētu baltmaizi divas reizes samaļ. Pieliek izkausētu sviestu, olas, sāli un labi samaisa. Izveido apaļas frikadeles, liek karstā krējuma un majonēzes mērcē sautēties. Pasniedz tajā pašā mērcē ar kāpostu karbonādi vai šniceli.