Maija Doveika devusies uz seriālu zemi Argentīnā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/T.Kalniņš

Aktrise Maija Doveika uz kādu laiku izlēmusi pamest Latviju un devusies uz Dienvidameriku.

Intensīvais darbs Viestura Kairiša neatkarīgajā teātrī «United Intimacy» un filmēšanās rosinājusi Maiju neapsīkt. Viņa devusies uz Argentīnas galvaspilsētu Buenosairesu. Tur aktrise mācīsies kādā teātra skolā — īpašā kursā, kas domāts galvenokārt jauniem aktieriem no visas pasaules. Par iespēju mācīties Buenosairesā aktrise uzzinājusi internetā. Tomēr viņa atteicās nosaukt ilgā un dārgā ceļojuma, mācību un uzturēšanās Argentīnā finansējuma avotus.

Maija nupat beigusi filmēšanos Nadīnas lomā Viestura Kairiša jaunajā filmā «Tumšie brieži». Pagaidām Argentīnā viņa paredzējusi uzturēties pusgadu. Taču iespējams, ka Dienvidamerikā viņa palikšot ilgāk.

Kāpēc aktrise izvēlējusies mācīties tieši Argentīnā, nevis kādā no teātra tradīcijām bagātajām valstīm? Maija atbild, ka viņu vilinot tieši Dienvidamerika ar tās daudzslāņaino kultūru. Argentīnā viņa dzīvos kopmītnēs, arī valodu iemācīšoties…

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu