Sākusies biļešu tirdzniecība uz Krisa Rī atvadu turnejas koncertu Rīgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reklāmas foto

Trešdien, 12. oktobrī, plkst. 10:00 Biļešu Serviss tirdzniecības vietās visā Latvijā sākas biļešu iepriekšpārdošana uz Chris Rea „Farewell Tour“ koncertu, kas notiks nākamā gada 14. martā Rīgā, Jaunajā Arēnā.

www.bilesuserviss.lv

Chris Rea paziņojis, ka viņa 2006. gada Eiropas koncertturneja būs pēdējā un turpmāk viņš vairs nekoncertēs un neierakstīsies zem vārda Chris Rea, bet pēc 11 CD komplekta „Blue guitars“ izdošanas oktobrī, atgriezīsies pie savām muzikālajām saknēm un kļūs par daļu no grupas „The Fire Flies“. Līdz ar to Chris Rea 2006. gada turneja būs viņa atvadas un vienlaicīgi jauna muzikālās karjeras posma sākums. Šī būs pēdējā reize, kad Chris Rea fani varēs dzirdēt viņa nemirstīgos hitus koncertā.

Virtuoza ģitārspēle, unikālais balss tembrs un brīnišķīgas dziesmas bijušas Chris Rea globālo panākumu pamatā.  Kopš 1978.gada, kad viņš izdeva singlu "Fool (If You Think It's Over)", kas iekaroja čārtus gan Lielbritānijā, gan Savienotājās Valstīs, Chris Rea visā pasaulē pārdevis vairāk nekā 30 miljonus albumu kopiju. Viņa kontā ir jau 19 albumu, un viņš koncertējis bez pārtraukuma 25 gadus.

Chris Rea spēlē blūzu savā neatkārtojamā stilā, kas attīstījies un turpinājies neatkarīgi no popkultūras tendencēm un modes nu jau gandrīz 30 gadus. Chris Rea brīnišķīgās, melanholiskās dziesmas, kas zināmas ikvienam jau vairākās paaudzēs, dzīvo ārpus laika un nenoveco.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu