Konkurss «Mana erotiskā sēņošana»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonda Kreitusa zīm.

Uzmanību! Jauns lasītāju daiļrades konkurss! Žurnāla «Princese» seksīgās balvas, ko var lietot tikai guļamistabā! Jo erotiskāks stāstiņš, jo seksīgāka balva. Beidzamā sēņošana šogad! Izmantojiet iespēju!

Zelta rudens, par laimi, ir krietni pastiepies garumā. Līdz ar to šoruden kļuvis garāks arī sēņu lasīšanas laiks. Došanās divatā uz mežu vai kādu citu biezāku audzīti ar aizbildināšanos, ka gājiena mērķis ir sēņu atrašana, ievietošana groziņā un atnešana mājās visu ģimenes locekļu lietošanai, karstasinīgākiem sēņotājiem nereti izvēršas par… hm… visai erotisku pasākumu.

Kas tad mudinu sēņotāju pārīti uz attiecīgām darbībām? Svaigais gaiss? Iespēja būt diviem vien lielā mežā nost no citu acīm? Dažu sēņu nepārprotamā forma? Mīkstās sūnas, kas vilināt vilina atlaisties un…?

Turpinās konkurss «Mana erotiskā sēņošana».

Dalieties savā pieredzē un piedzīvojumos — erotiskos, smieklīgos vai smieklīgi erotiskos! Konkursa uzvarētāji saņems balvas no žurnāla «Princese». Stāstiņu iesūtīšanas beidzamais termiņš — 31. oktobris. Mūsu adrese tā pati vecā:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu