Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

«Sieviete bārā vai Trīs idioti». Fragmenti

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Andra rokas lēni slīdēja pāri sievietes mugurai, iepazīstoties ar lāpstiņām, iztaustot mugurkaula čūsku, izglāstot vidukļa ieliekumu, tad atpakaļ pa sānu līniju uzslīdot augšup līdz pleciem. Tās ienira zem tumšajiem, viegli kutinošajiem matu viļņiem, apjauta smalko kaklu un piekļāvās pakausim. 

Ar abām rokām maigi un stingri satvēris sievietes galvu, viņš pagrieza to nedaudz uz augšu un ar lūpām pieskārās partneres sarkanajai mutei.

Pacēlusies uz pirkstgaliem, apvijusi rokas puisim ap kaklu, Veronika alkatīgi piezīdās viņam skūpstā. Uzbudinošā siekalu garša lika viņiem uz brīdi sastingt jaunas baudas apjausmā, tad Andra mēle sajuta sievietes sīko mēlīti, kas mirkli trīsēja nedrošos glāstos, tad rotaļādamās sāka bēguļot, un puiša mēle iekarsusi vajāja to pa visu muti, pēc tam pārslīdēja zobu rindiņām un izskrēja ārā pie lūpām.

«Tā kā būtu laiks iet tālāk,» viņš nodomāja un ļāva savai labajai rokai no partneres galvas glāstā pāri kaklam un pleca maigajam apaļumam slīdēt lejup uz sudrabainajā krūšturī noslēptajām satraucošajām puslodēm.

* * *

Viņa stāvēja Andra priekšā aizvērtām acīm un izbaudīja puiša roku pieskārienus. Veronika saprata, ka šis partneris ir no lēnajiem baudītājiem, un centās pielāgoties viņam, lai gan pati bija jau tik gatava, ka neiebilstu pret straujāku rīcību.

Kad plaukstas šķita apmierinājušas savu neķītro ziņkāri un gana izbaudījušas krūšu maigo ādu, tvirtumu un apaļumu, Andris ļāva to pašu izjust arī lūpām. Tās gan vairāk kavējās pie tumšajiem krūšu galiņiem, liekot sievietes elpai kļūt vēl dziļākai, straujākai un satrauktākai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu