Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

«Sieviete bārā vai Trīs idioti». Fragmenti

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Uzmanību, bērniem līdz 16 gadiem šos fragmentus lasīt nav ieteicams!

Turpinādams skūpstīties ar Edīti, Andris braucīja viņas gubu mākonīšiem līdzīgos sāniņus un muguru, jo par glāstīšanu to īsti nevarētu nosaukt, tad ar ierastu kustību sameklēja vienu no meitenes mīkstajām krūtīm un sāka cauri krekla baltajam kokvilnas audumam maigi to masēt. Roku un kāju sažņaudzieni nedaudz atlaidās.

Nu jau viņš varēja turpināt programmu un, pabāzis roku zem Edītes T-krekla, padarboties gar kailām krūtīm, jo krūštura meitenei nebija.

Sataustījis vienas krūts galiņu, Andris ar ierastām pirkstu kustībām sāka to virpināt, kas roku un kāju žņaugus atslābināja pilnīgi. Atmetusi apaļīgās ekstremitātes uz visām pusēm un acis aizvērusi, Edīte sāka smagi un satraukti elpot.

Ar skūpstiem un krūšu galiņu virpināšanu Andris noveda Edīti līdz vajadzīgajai pašsajūtai, tad nolika viņu četrrāpus uz dīvāna un pavilka augšup meitenes izdilušos džinsu svārciņus. Parādījās divu apjomīgu dibena spilvenu žilbinošais baltums.

Arī par biksīšu trūkumu Edīte bija parūpējusies — viņa acīmredzot domāja, ka Andrim liksies kaifīgāk, ja zem partneres virsdrēbēm viņš uzreiz atradīs kailu miesu. Savs šarms tur nenoliedzami bija, un, lai gan parasti puisim izģērbšanas rituāls sagādāja neizmērojamu baudu, viņš nenoniecināja arī šādus pārsteigumus, turklāt nejuta šai naktī vēlēšanos ar Edīti kaut kā īpaši ņemties.

Paglāstījis un paskūpstījis uzticīgi pret viņu pagriezto un augšup pašauto meitenes pēcpusi, Andris ar vienu roku papleta platāku spraugu starp Edītes dibena vaigiem, ar otru iebrauca sviesta traukā un uzmanīgi iespieda zeltaino pārtikas produktu niecīgajā caurumiņā, kurš no dabas gan bija paredzēts citām vajadzībām, nevis dzimumaktam. Mazulīte jau pavisam drīz nonāca nepārprotamā kaifā. No procedūras beidzot pietiekoši uzbudinājās arī Andris pats un nosprieda, ka Edītes baltais, dūšīgais dibentiņš nudien ir gana iekārojams seksuāls objekts.

Viņa erekcija gan vēl nebija pilnvērtīga un arī steigties tik vārīgā vietiņā nedrīkstēja, tāpēc vispirms puisis izmēģināja slīdamību ar pirkstu. Slīdamība izrādījās laba, un Edīte sāka pastiprinātā satraukumā elsot. Brīdi padarbojies ar šo tradicionālo falla aizstājēju un vērodams, kā meiteni pārņem arvien nevaldāmāks satraukums, Andris pamazām sakarsa līdz tādai temperatūrai, ka iepriekšējā piedzīvojuma radītais nogurums izgaisa kā nebijis, piekāpdamies jaunai, visu ķermeni tonizējošai iekārei.

Veronikas tēls un viņas radītās jūtas likās palikušas kaut kur tālu otrajā plānā un vairs netraucēja pilnvērtīgi pievērsties jaunajam kaisles objektam. Uzvilcis prezervatīvu, puisis ļoti lēni un piesardzīgi ievadīja meitenes anālajā atverītē savu nu jau pilnvērtīgi ereģējušo locekli. Edīte to ieņēma apbrīnojami veiksmīgi, un Andris ar atvieglojumu konstatēja, ka šis caurumiņš viņai ir jūtami lielāks nekā caurmēra sieviešu dzimuma pārstāvēm.

Pēc dažām nesteidzīgām un īpaši uzmanīgām kustībām puisis pamazāk kļuva drošāks, līdz seksuālais instinkts arvien valdonīgāk pārņēma viņu savā varā — Andris skūpstīja Edītes maigo muguru, glāstīja un mīcīja viņas krūtis, sānus, kuros tik patīkami iegrima pirksti, līdz beidzot abiem gandrīz vienlaicīgi sākās kārotais orgasms.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu