Ladybird viesojās Japānā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No pers.arhīva

Pēc gandrīz nedēļu ilgas prombūtnes, dziedātāja Ladybird tikko kā ir atgriezusies no Japānas galvaspilsētas Tokijas, kur, sniedzot koncertus un intervijas, popularizēja savu pavisam nesen Japānā izdoto dziesmu albumu «Dangerous To Me». Šajā skaņuplatē ir iekļautas gandrīz visas pirms kāda laika Latvijā izdotā Ladybird pirmā dziesmu albuma «Nigthvision» dziesmas un dziedātājas jaunākie singli - «Vogue», «Bring Me Light», kā arī vairāki bonus track, tostarp, kopīgi ar Annu Polanski un Jenny May ieskaņotā kompozīcija «Great Friend».

Veicināšanas koncerti galvenokārt notika pasaulē prestižā mūzikas tirdzniecības tīkla HMV veikalos Japānas galvaspilsētā. Pēc uzstāšanās Ladybird sniedza autogrāfus uz veikala apmeklētāju tikko kā nopirktajiem albumiem un fotografējās ar saviem potenciālajiem faniem. Bez tam Ladybird viesojās arī vairākos Tokijas klubs.  

Nozīmīgu vietu šīs promo turnejas grafikā ieņēma intervija visā Japānā raidošās radiostacijas Tokyo FM tiešajā ēterā un viesošanās radiostacijā Love FM, kuras raidīšanas diapazons ir daļa Tokijas un Japānas dienvidi. Intervija tika sniegta arī Japānā populārajam modes, stila un mūzikas žurnālam WARP / Magazine Japan. Dziedātāju no Latvijas iztaujāja šī žurnāla galvenais redaktors Toshiya Ohno, kurš pirms nedēļas bija intervējis augstākā līmeņa pasaules popzvaigzni Jennifer Lopez, bet divas dienas pēc intervijas ar Ladybird gatavojās sarunai ar grupu «Offspring».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu