Robijs Viljamss redz spokus (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/EPA

Popzvaigzne Robijs Viljamss apgalvo, ka viņš spēj redzēt spokus un varētu pat būt par starpnieku pārdabisko būtņu komunikācijā ar cilvēkiem, vēsta "Ananova".

"Es domāju, ka man piemīt pārdabiski spēki," intervijā laikrakstam "The Mirror" pavēstīja 31 gadu vecais dziedātājs. "Es esmu redzējis dažādas pārdabiskas lietas - manas māsas suns lēkāja pie viņas kājām, lai gan bija nomiris vairākus gadus pirms tam."

"Drošības slēdži atveras un aizveras manu acu priekšā. Televizori ieslēdzas un izslēdzas," viņš klāstīja un piebilda, ka būtu varējis kļūt par "holistisku medicīnas un garīguma cilvēku".

Viljamss arī atklāja, ka sapņojis vadīt televīzijas šovu par paranormālām parādībām līdzīgi rakstniekam Arturam K.Klārkam.

"Kur viņš apstājās, no tās vietas es gribu turpināt. Es gribu apmeklēt spokus un mājas garus," pavēstīja Viljamss.

Intervijā "BBC One" raidījumā "Friday Night with Jonathan Ross" dziedātājs stāstīja par savu apmierinātību ar pašreizējo karjeru un sabiedrības izklaidētāja imidžu.

"Es nezinu, ko es īsti daru. Es nāku no tradicionāli lielas īru ģimenes, kurai patīk dziedāt. Man ļoti patīk uzstāties, veikt plašus žestus," stāstīja mūziķis. "Man pašlaik ļoti patīk būt par popzvaigzni. Visi domā, ka es esmu nožēlojams."

Pirmdien, 24.oktobrī, iznāks Viljamsa jaunais albums "Intensive Care", un, gaidot šo nozīmīgo brīdi, dziedātājs sacīja: "Es esmu tik lepns par jauno materiālu, es nevaru vien sagaidīt, kad došos turnejā. Es veidoju solokarjeru jau desmit gadus, un es esmu tik laimīgs."

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu