Bon Džovi par videoklipa naudu cels mājas bezpajumtniekiem

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/EPA

Džons Bon Džovi nolēmis atbalstīt Amerikas bezpajumtniekus, atsakoties filmēt videoklipu grupas jaunajam singlam. Bon Jovi drīzumā plāno nogādāt radiostacijās dziesmu «Who Says You Con't Go Home», taču videoversiju tam neveidos. Ietaupīto naudu grupa ziedos labdarības organizācijai «Habitot for Humanity», kas palīdz atrast jaunas mājas bez pajumtes palikušiem cilvēkiem.

«Par šo naudu mēs varam uzcelt mājas četrām ģimenēm Filadelfijā,»» skaidro 43 gadus vecais dziedātājs. «Krietnu daļu no šiem čekiem es parakstīšu pats, un tas ir jauki. Tas ļauj tev sajusties labākam, jo tiek darīts laba mērķa vārdā.»

Grupa Bon Jovi arī iepriekš iesaistījusies līdzīgos labdarības projektos, piemēram, atbalstot slimnīcas būvniecību nabadzīgajiem Nūdžersijas iedzīvotājiem. «Man šķiet, ka būt brīvprātīgajam vajadzētu kļūt par modes lietu. Tāds ir mans mērķis,» skaidro Džons.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu