«Jumpravai» būs papildkoncerts Liepājā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reklāmas foto

Ļoti liela interese par gaidāmo grupas «Jumprava» 20 gadu jubilejas koncertu ir Liepājā, tāpēc grupas dalībnieki nolēmuši sniegt papildkoncertu Liepājas teātrī svētdien, 13. novembrī, plkst. 16.00.

Kā ziņots, grupa «Jumprava» savas jubilejas koncertturnejā viesosies šādās Latvijas pilsētās:

- 11. novembrī plkst. 19.00 Jelgavas kultūras namā,

- 12. novembrī plkst. 19.00 Ventspils kultūras namā «Jūras vārti», 

- 13. novembrī plkst. 16.00 un plkst. 20.00 Liepājas teātrī, 

- 25. novembrī plkst. 19.00 Valmieras kultūras centrā,

- 26. novembrī plkst. 19.00 Krustpils kultūras namā,

- turnejas noslēguma koncerts: 1. decembrī plkst. 20.00 Rīgā, Dailes teātrī.

Pagaidām «Jumpravas» mūzikas cienītāji vislielāko interesi izrāda par grupas koncertiem Liepājā un turnejas noslēgumu Dailes teātrī, uz ko šobrīd jau pārdota vairāk nekā puse sēdvietu. 

«Jumpravas» koncertos tiks izpildīti gandrīz 30 skaņdarbi no dažādiem grupas daiļrades periodiem, tajos piedalīsies viesmākslinieki Aigars Voitišķis (ģitāra) un Mārtiņš Linde (bungas), tiks izmantoti lielformāta ekrāni un mūziku papildinoša video grafika, kā arī piedāvāta speciāli atstrādāta gaismas un skaņas režija, lai klausītājiem sagādātu pēc iespējas spēcīgāku emocionālo un muzikālo pārdzīvojumu. Koncerti vizuāli un saturiski līdzināsies priekšnesumam, kas augusta nogalē notika Dzintaru koncertzālē un ko apmeklēja vairāki tūkstoši «Jumpravas» mūzikas cienītāju.

Biļetes uz koncertiem nopērkamas «Biļešu paradīzes» kasēs, kā arī pasākumu norises vietās Liepājā, Jēkabpilī un Valmierā. Biļetes uz papildkoncertu Liepājas teātrī varēs iegādāties, sākot no pirmdienas, 31. oktobra.

www.draugiem.lv

Konkurss par grupu «Jumprava». Balvā grupas pēdējais albums «Inkarmo».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu