Konkursa «Mana erotiskākā sēņošana» noslēgums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonda Kreitusa zīm.

Nevarētu gan apgalvot, ka šoreiz mūsu konkursā bija daudz dalībnieku. Mūsuprāt, balvas noteikti nebija pie vainas, jo [s:9980]

Droši vien vainīga būs konkursa tēma: kāda tur vairs sēņošana, ja naktīs sals sasniedzis jau pat –6 grādus! Žēl, protams, ka aukstums sastindzināja jūsu fantāzijas lidojumu. Turklāt pirms nedēļas rudens sēnes vēl mežos noteikti bija atrodamas. Bet lai nu tas viss paliek uz nākamo vasaru — gan sēņošanas erotiskie prieciņi, gan «Princeses» sarūpētās intīmpreču salonu balvas, ko jūs sava laiskuma dēļ šoreiz nedabūjāt! 

Laukurozei par stāstu «Melitas sestdienas rīts»

Otro vietu un dāmu erotiskās veļas komplektu saņems mākslinieks Raimonds Kreituss par trim erotiskās sēņošanas zīmējumiem, ko dabūjām viņa izpildījumā. (Cerams, ka Raimondu nemulsinās apstāklis, ka veļa paredzēta dāmai — katram īstam vīrietim parasti ir arī dāma, kurai šāda veļa varētu piestāvēt.)

Anete par tiklo stāstu «Gribulis».

Veicināšanas balva pienāksies Amelī par stāstu «Kā Ameli ar Nilu uz kino gāja...» (publicēsim šonedēļ).

Uzvarētājiem uz viņu e-pasta adresēm tiks izsūtīts tālruņa numurs, pa kuru piezvanīt, lai saņemtu balvas.

vins.vina@apollo.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu