Džūdas Lova netīrā dzīve

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/EPA

Džūdas Lova karjera ir apdraudēta: skatītāji ar aktiera uzvedību ir tik ļoti neapmierināti, ka kinostudijas no viņa sākušas izvairīties — kinoindustrijas bosi baidās, ka 32 gadus vecais mākslinieks atbaidīs sieviešu auditoriju.

Pagājušajā nedēļā «Sony» negaidīti pārtrauca filmas «Visa karaliskā gvarde» virzīšanu «Oskara» prēmijai — lai gan, kā domā eksperti, Akadēmijas balvu varētu saņemt uzreiz divi vīriešu lomu izpildītāji — Džūda Lovs un Šons Penns.

Oficiālais iemesls ir «nepabeigtība», tomēr labi informētas personas stāsta, ka kompānijas vadība esot satraukusies par skatītāju reakciju — viņi pozitīvi izsakās par Penna spēli, bet nežēlīgi uzbrūk Lovam. Iemesls — aktiera skandalozā privātā dzīve.

Vīriešu kārtas skatītāji izteikušies, ka visur esot pārāk daudz Lova — pagājušajā gadā viņš nofilmējies piecās lentēs, savukārt sievietes atzina, ka viņām Lovs nepatīkot aktiera samezgloto mīlas intrigu dēļ. «Kad vīriešiem jautāja par viņu attieksmi pret Lova privāto dzīvi, viņa reitings cēlās. Tomēr Amerikā lēmumu, uz kādu filmu doties, parasti pieņem sievietes,» raksta laikraksts «The Times».

Patlaban aktierim pirmo reizi kopš 1999. gada, kad uz ekrāniem nonāca filma «Talantīgais misters Riplijs», nav noteikts nākamās filmēšanās datums — neviens viņu negrib. Lovs gan mēģina taisnoties, apgalvodams, ka nolēmis kādu brīdi atpūsties, tomēr vairāk izskatās, ka viņam gluži vienkārši nav citas izejas, jo vairākas jaunās filmas, piemēram, «Aukstais kalns» vai «Debesu kapteinis un nākotnes pasaule» totāli izgāzās kases ieņēmumu ziņā. Tāpat izgāzās arī 1966. gadā uzņemtās lentes «Alfijs» rimeiks — filmēšanai tika iztērēti 34 miljoni dolāru, bet ieņēmumi no demonstrēšanas Amerikas kinoteātros bija «tikai» septiņi miljoni.

Dažus mēnešus pēc lentes pirmizrādes Lovam nācās publiski atvainoties toreizējai līgavai Sjennai Millerei par viņa intrigu ar savu bērnu auklīti Deiziju Raitu. Pēc tam sabiedrība varēja ar interesi vērot, kā 23 gadus vecā Millere sāka romānu ar Lova draugu — 37 gadus veco Deividu Kreigu. Drīz vien pēc šiem notikumiem Lovs tika pamanīts Selmas Haijekas un savas bijušās sievas Sedijas Frostas apskāvienos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu