/nginx/o/2018/07/12/8802628t1hf411.jpg)
Sastāvdaļas:
300 g cūkgaļas
2 burkāni
4 kartupeļi
100 g zaļo zirnīšu (konservēti)
150 ml saldā krējuma
zaļumi
2 buljona kubiņi
2 pilieni gaišās sojas mērces
Process:
Gaļu sagriež palielos kubiņos. Burkānus un kartupeļos nomizo, sagriež kubiņos. Katlā ielej nedaudz eļļas, liek sautēties burkānus, ik pa laikam apmaisa, pievieno sadrupinātu buljona kubiņu un sutina. Uz pannas apcep gaļu, uzliek vāku un sautē, līdz gaļa mīksta. Burkāniem pievieno kartupeļus, pielej neaudz ūdens un sutina līdz mīksti. Kad burkāni un kartupeļi mīksti, pa porcijām pievieno gaļu, zirnīšus, sojas mērci, otru buljona kubiņu un, ja nepieciešams, nedaudz ūdens. Sautējumu samaisa un pa porcijām pievieno saldo krējumu. Sautējumu noņem no uguns, pievieno smalki sagrieztus zaļumus un ļauj nostāvēties apmēram 10 minūtes.
Ja saldo krējumu pievienos visu uzreiz, tas var saiet pārslās!