Jānis Domburs ticis pie jauna spēkrata

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Ūdris

Viens no Latvijas profesionālākajiem žurnālistiem Jānis Domburs nupat ticis pie jauna spēkrata. Viņš līzingā iegādājies 1999. gada «Grand Cherokee» džipu.

Populārā televīzijas raidījuma «Kas notiek Latvijā?» vadītājs Jānis Domburs iepriekš pārvietojās ar «Audi A6 Avant», bet nupat iegādājies džipu. «Izvēli izdarīju par labu automašīnai ar neracionālu degvielas patēriņu — pilsētā tā ēd 14 litrus uz simt kilometriem — un drošībai ziemā. Daudz sanāk braukt ārpus pilsētas un, ņemot vērā Latvijas ceļu stāvokli, ar šo džipu pārvietoties tomēr ir drošāk,» «Vakara Ziņām» savu izvēli pamatoja Domburs. Viņš bija un arī ir palicis «Audi» fans, tomēr, domājot par jaunu pārvietošanās līdzekli, nostrādājis ziņkāres faktors — vai šis auto ir ērts un drošs, vai tikai rijīgs. «Turklāt džips ir manam augumam atbilstoša mašīna. Kā smejas draugi: cik ilgi cilvēks, kura augums ir pie diviem metriem, var iztikt bez džipa.»

Pirmie iespaidi par auto esot labi — kā jau amerikāņu automašīna, «Grand Cherokee» ir gana ērta. «Arī audi bija ērts, tāpēc nevar teikt, ka tagad braucu ar kaut ko superērtāku. Īstā pārbaude džipu gaida tikai ziemā,» spriež žurnālists. Viņam pirmoreiz esot auto ar automātisko ātrumkārbu, kas, protams, palielina degvielas patēriņu, bet spēkratu vadīt ir daudz ērtāk. «Audi A6» vēl nav pārdots. Pašlaik Domburs domā, vai kārtot daudzās formalitātes, lai saglabātu iepriekšējo numuru ar DJ iniciāļiem vai šķirties no tā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu