LNT jaunajā gadā piedāvā raidījumu "Mans mīļais draugs"! (2)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sākot ar jaunā 2011. gada 8. janvāri un turpmāk ik sestdienas rītu plkst. 9:30 LNT ēterā būs vērojams iemīļotais raidījums par dzīvniekiem “Mans mīļais draugs”.

Raidījumu par dažādiem ķepaiņiem un astaiņiem arī turpmāk vadīs aktrise un raidījuma „Mājokļa jautājums” vadītāja Vita Baļčunaite.

Katru sestdienas rītu raidījumā „Mans mīļais draugs” tiks sniegti praktiski padomi par dzīvnieku kopšanu, barošanu un audzināšanu.

Skatītājus gaida arī interesantas intervijas ar slaveniem dzīvniekmīļiem, karstas reportāžas un izmeklēšanas, sirdi plosoši ķepaiņu likteņi un piesātināti dabas stāsti.

Pirmajā raidījumā, 8. janvārī, stāstīsim, vai sunim nepieciešamas ziemas drēbes, kādu eksotisko dzīvnieku izvēlēties, kā pasargāt mīluli, lai tas nepazustu, kā četrkājis izglāba cilvēka dzīvību, kas notiek naksnīgā zoodārzā un daudz ko citu interesantu par mūsu mazajiem draugiem – dzīvniekiem!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu