Ozolam jauns albums <i>dancehall</i> stilā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/A.Jansons

Novembra beigās «Riga Records» gatavojas izdot Ozola un grupas «Apofeoz» projektu — albumu «Dancehall.lv.».

Nosaukums vistiešākajā veidā liecina par tā saturu — jaunais ieraksts veidots klubos populārajā dancehall stilā, kas ir regeja un hiphopa sajaukums. Albuma priekšvēstneši, klubu hiti «Tresī», «Labiņa Babiņa» un «Sapnis», jau bijuši atrodami Latvijas klubu, radiostaciju un TV topos.

Albumā iekļautas dziesmas gan krievu, gan latviešu valodā, tās ik pa laikam kādā kompozīcijā satiekas, lai atkal uz kādu laiku atvadītos — acīmredzot sabiedrības integrācijas jautājumi kopš projekta «Austrumbloks» Ozolu interesē joprojām.

Albumā iekļautas 18 kompozīcijas — oriģinālās versijas, remiksi, kā arī atsevišķiem skaņdarbiem dažādu repa izpildītāju variācijas, skanot vienai un tai pašai mūzikai.

Albuma īpašie viesi ir Lietuvas mūziķi «Termit», «R-Chie & Skrip», kā arī vietējie reperi Ultimāts un Gacho. Ieraksta veidošanā kopumā piedalījušies vairāk nekā desmit repa izpildītāji: Ozols, Zahars, Ykpon, Starry, Pushkin, Miss Puma, Fones, Termit, Ultimāts, Gacho u. c.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu