Vienai suņu meitenei - vismaz piecas lentes

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aksesuāri dzīvniekiem paredzēti ne tikai greznībai, bet arī kā palīglīdzeklis, lai būtu vieglāk, ērtāk un parocīgāk mīluļus kopt.

"Ir ārkārtīgi liela dekoratīvās bižutērijas izvēle, kas galvenokārt izdaiļo suņu meitenes, taču nav aizmirsti arī suņu puikas. Piemēram, Jorkšīras terjeriem, arī puišiem, matos vienmēr iesieta sarkana lentīte. Tā ir pirmā pazīme, atšķirības zīme, ka tas ir jorks,"stāsta veikala Suņu apģērbi vadītāja Violeta Smirnova. "Lentītes var būt vienkāršākas, uz gumijas, tām var būt iestrādāti akmeņi, ir dažādu krāsu - sarkanas, rozā, salātzaļas, viss atkarīgs no saimnieces vai saminieka stila, arī viņu ģērbšanās. Vidēji katrai suņu meitenei iegādājas vismaz 5-7 lentītes, bet pirms izstādēm noteikti pērk jaunas, lai savējo labāk sapostu. Vienas lentītes cena ir apmēram 3,50 lati.

Līdzīgi ir ar klakla siksniņām un pavadiņām. Tās gatavo no ādas, no samta, neilona, tekstila, kurās iestrādā akmentiņus, bet mēdz būt arī greznākas ar Svarovska kristāliem. Samta kakla siksniņā var iestrādāt kristālus vienā rindā, bet var būt arī 2 rindās. Ja rotājumi ir vienā rindā, tāda siksniņa vidēji maksā 10 latu, ja divās - 15 latu. Komplektā var izvēlēties arī piemērotu pavadiņu.

Ļoti aktuāls aksesuārs ir josta suņu puikam, lai viņš savā vai cita mājoklī nesaslapinātu tikko nopirktu dīvānu vai skaistu paklāju. Apliekot šādu jostu, suņu puika nevarēs iezīmēt savu teritoriju. Turklāt, aizejot ciemos uz dzīvokli, kur ir ļoti dārgs un grezns interjers, jūsu mīlulis nespēs nodarīt nekādu skādi. Jums pašiem nebūs kauns turp iet atkal ciemos, baidoties, ka tūlīt, tūlīt sunītis pacels kāju un slapinās.

Ražotāji padomājuši, kā vieglāk kopt suņu meitenes viņām kritiskajās dienās. Ražo speciālus pamperus, tie ir pēc izmēriem. Ja meitenēm būs apliktiu šādi pamperi, dzīvnieks mierīgi varēs gulēt dārgos dīvānos, atpūtas krēslos vai vāļāties pa paklāju - viss būs tīrs un sauss. Pamperos ir atstāta speciāla vietiņa astei. Tie īpaši noderīgi ne tikai suņiem, bet arī kaķiem pēc operācijas, veciem dzīvniekiem, ja radušās veselības problēmas.

Šovasar no dzīvnieku aksesuāriem topa virsotnē bija saulesbrilles. Tās vienmēr izmeklē, pieskaņojot apģērbam, protams, arī dzīvnieka vecumam. Brilles ražo ļoti liela auguma suņiem un maziem. Interesanti, ka tās atšķiras pēc dizaina, ir melnas, rozā, un katrs saimnieks var izvēlēties pēc savas gaumes.

Nākamgad suņu modē aktuāls būs saskaņots apģērbu komplekts ar lentēm, kakla siksniņām, brillēm. Ļoti plašā izvēlē būs pieejami džinsu apģērbi, arī vasaras kleitas meitenēm.

Krelles hgalvenokārt ražo suņu meitiņām no mākslīgām pērlēm, no krāsainiem akmentiņiem, arī ar kristāliem. Zēniem viens no krāšņākajiem aksesuāriem, kas spēj vēl vairāk izcelt katra pievilcību, ir no melna samta vai melnas ādas gatavota kakla siksniņas, kurās iestrādāti kristāli. Greznuma kalngals ir no kristāliem ražoti galvas kroņi, ko nēsā īpaši svarīgos pasākumos, ļoti nozīmīgās jubilejās. Ikdienā vairāk piemērotas būs vienkāršākas sprādzes, bet plaša izvēle ir kristāla sprādzēm, ko ļoti ilgi var nēsāt. Zinu, ka viena Itālijas firma ražo zelta kroņus, un šis pats motīvs izšūts ar zeltu ir arī uz dzīvnieka apģērba. Bieži vien, kad kāzas svin dzīvnieka saimnieki, svētku tērpus iegādājas arī saviem mīluļiem - samta kleitas ar pērļu virtenēm, samta uzvalkus ar sprādzēm.

Jāteic, ka aksesuāru ražošana iesākta krietni vēlāk nekā apģērbu šūšana. Pirms tam gan vienmēr ir centušies izdaiļot dzīvnieku galvas, matos iesienot krāšņus pušķus, lentes vai sprādzes. Katru gadu tirgū parādās jauni izstrādājumi, jauni modeļi, jo šī nozare ļoti stipri attīstās. Kaut vai tās pašas jostas suņu puikām - citi materiāli, pārdomātāki modeļi, lai dzīvniekam būtu maksimāli ērti jebkuros apstākļos.

Mūsu veikalā ir speciāli dzīvnieku manekeni, kurus apģērbjot var pārliecināties, kā tas viss kopumā izskatās, vai nevajag ko mainīt."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu