Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis
Iesūti ziņu!

Avokado un banānu maize

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto

Sastāvdaļas:

175 g sviesta

250 g gaišā muscavado cukura (mazliet atstāt apkaisīšanai)

2 viegli sakultas olas

2 lieli gatavi banāni (samīcīti)

1 avokado

100 g pekanriekstu (rupji sakapāti, daži veseli virspusei)

300 kviešu milti

2 tējk. cepamā pulvera

Pagatavošana:

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 190 grādiem. Taisnstūra maizes cepamajā formā (1 kg) ieklāj cepamo papīru, malas ietauko. Avokado nomizo, izņem kaulu un sīki sagriež. Sviestu un cukuru saputo, līdz tas ir gaišs un viegls.

Samaisa ar olām, banāniem, avokado un pekanriekstiem.

Miltus samaisa ar cepamo pulveri un pakāpeniski iejauc avokado un banānu masu. Mīklu liek maizes formā, nogludina virsmu. Dekorē ar veseliem pekanriekstiem un pārkaisa ar muscavado cukuru.

Cep stundu un 15 minūtes.

Komentāri
Nepalaid garām
Uz augšu