Vai visi vīrieši vēlas seksu trijatā?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jāatzīst, ka patiešām teju visi manis aptaujātie vīrieši apgalvoja, ka seksuālas attiecības ar divām sievietēm vienlaikus — tas tik ir kaut kas! Protams, ne katram to jau ir izdevies pamēģināt dzīvē, bet turpmāko gadu plānos vai vismaz sapņos šī fantāzija pastāv. Sastapu tikai vienu, kas teica — šādas izklaides viņu neinteresējot.

Rihardam uzprasīju pavisam tieši: «Klau, vai patiešām visi vīrieši to vēlas?» Viņš paskatījās uz mani ar tādu skatienu, ka es tūlīt pat jutos kā naiva pamatskolniece, kas pirmo reizi uzzina, kā rodas bērni:

«Nu, protams! Ne katrs atzīsies, bet... Vispār mani kaitina tie veči, kas ģimeņu viesībās skaļi bļaustās: man pietiek tikai ar sievu... — bet pēc tam, kāpņu telpā pīpējot, kopā ar pārējiem siekalojas par pikantām anekdotēm.

Nu, taču nesaki, ja tā nedomā! Neviens jau tev ar varu tos vārdus no mutes laukā nevelk — paklusē un neplāties. Pat tad, ja tu patiešām esi līdz galam uzticīgs un nekad, nekad nav gadījies kāds sānsolis, es neticu, ka neesi par to fantazējis.

Visam ir jānotiek dabiski, un, ja izveidojas atbilstoša situācija, kāpēc gan to neizmantot? Viss ir atkarīgs tikai no sievietes, ar kuru esi kopā, — ja viņa to nevēlēsies, nekas nenotiks. Sekss ar divām sievietēm ir iespējams tikai tad, ja viņas abas tam piekrīt, citādi nekas nesanāks.

Tā ir vairāk kā rotaļa, nevis sekss tā pierastajā izpratnē. Un nevajag gaidīt no šādām attiecībām pilnvērtīgu orgasmu, šad un tad vispār neizdodas to sasniegt, bet tas jau nav galvenais. Galvenais ir action, piedzīvojums, adrenalīns un visas pārējās emocijas, ko izsauc šī 3 cilvēku saspēle. Pilnvērtīgs orgasms iespējams tikai ar pastāvīgo partneri un mīlestībā — tas ir ilgāks, dziļāks, spēcīgāks un ar ilgu pēcgaršu. Gadījuma sakaros vai šādās spēlītēs orgasms iestājas ātri un tikpat ātri arī izdziest.

Ja meitenes parakstās uz šādu seksu, labāk mest kautrību pie malas — vai nu tu piedalies vai atsakies, jo patiesi izbaudīt seksu trijatā var tikai tad, ja visi dalībnieki ir atbrīvojušies.

Nepiekrītu tam, ka meitenei būtu jājūtas kā vīriešu apkalpotājai — nu, ka abām tagad būtu jāmetas apmierināt vīrieti, par sevi piemirstot. Ļoti būtiska šāda seksa sastāvdaļa, vismaz man kā vīrietim, ir noraudzīties, kā meitenes mīlējas arī savā starpā. Un viņām nav jābūt lesbietēm vai biseksuālēm — vienkārši jāļaujas impulsiem, jāmēģina izjust un priecāties par otra ķermeņa skaistumu.

Laikam tā tīri tehniski būtu grūti aprakstīt, kas kuram šādā mīlas aktā jādara — viss ir atkarīgs no situācijas un iesaistītajiem cilvēkiem, un būtībā neviens no pavērsieniem nevarētu sagādāt problēmas, ja esi pietiekami atvērts un māki ļauties.

Ir tikai viena īpatnība — jāatceras nomainīt prezervatīvus. Katrai sievietei vajag savu — gan lai izvairītos no slimībām, gan arī tāpēc, lai nesajauktu divu sieviešu dabisko iekšējo vidi. Tāpēc, ja es varu ieteikt, meitenes, lūdzu, nepieprasiet vīrietim, lai viņš ieietu te vienā, te otrā, te vienā, te otrā, turklāt strauji. Nemitīgā iepakojumu plucināšana un gumiju mainīšana var sabojāt visu prieku.»

«Bet ko tu teiktu tad, ja viena no partnerēm būtu tava sieva? Vai arī, teiksim, sieva vēlētos pamīlēties ar diviem vīriešiem vienlaikus.»

«Es labprāt. Esmu sievai to piedāvājis. Bet viņa to tik dusmīgi noraidīja, ka vairāk pat nemēģināju atkārtot. Ja ne, ne. Tomēr tās fantāzijas man šķita pārāk vilinošas, lai atstātu nepiepildītas... Un es neuzskatu, ka tā ir krāpšana — tikai spēle. Ar šīm nelielajām rotaļām es sievai nekā neatņemu. Un, ja viņa būtu piekritusi, man patiešām nerastos vajadzība darīt to ar citām. Bet tā jau ir pavisam cita tēma, vai ne?»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu