«Mana seksīgā sestdiena.» Stāstu konkurss

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kopā ar rakstnieci Daci Rukšāni mums tādas bijušas jau simts. Un, jācer, būs vēl! Jo vai tad Daces jaunās grāmatas iznākšana («Simts seksīgas sestdienas», «Dienas Grāmata») lai būtu šķērslis sestdienas rīta seksam? Vai Daces talanta apsīkumam? 

Atzīsimies, cik reizes, lasot Daces seksa sleju, esam viņu domās (vai pat skaļi) lamājuši? Turklāt dažādu iemeslu dēļ. «Muļķības, viņa neko nesaprot!» - «Ir nu gan samaitāta būtne!» - «Tas jau nav sekss, bet morāles lasīšana tautai!» utt.

Tad nu šeit un tagad dodam jums iespēju parādīt Dacei (vai sev, vai «Apollo» lasītājiem), ka jūs protat vismaz tāpat (vai labāk). Līdz 1. decembrim sadarbībā ar «Dienas Grāmatu» un Daci izsludinām īsu seksa sleju konkursu.

Piecu seksīgāko sestdienas stāstiņu autori saņems Daces Rukšānes jauno grāmatu ar Daces autogrāfu. Labākos stāstiņus mēs, protams, publicēsim. Lai veicas!

vins.vina@apollo.lv

Videočats ar Daci Rukšāni

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu