Kristīna Agilera apprecējusies

LETA/BBC
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Popzvaigzne Kristīna Agilera nedēļas nogalē Kalifornijā apprecējusies ar mūzikas industrijas darbinieku Džordanu Bretmenu.

27 gadus vecais dziedātājas menedžmenta kompānijas «Irving Azoff» vadītājs sestdien apprecējās ar 24 gadus veco «Grammy» balvu laureāti Napas ielejas vīnogu audzēšanas reģionā, teikts popzvaigznes interneta lapā. Amerikāņu prese ziņo, ka ceremonija notikusi kādā atpūtas vietā kalnu pakājē ar 130 viesiem, starp kuriem bija arī aktrises Šerona Stouna un Kamerona Diaza.

Pāris, kas ir kopā kopš 2002. gada, saderinājās februārī. Kad abi iepazinās, Bretmens strādāja Agileras menedžmenta kompānijā.

Nesen kādā intervijā Agilera sacīja, ka viņas kāzu kleita nelīdzināsies viņas atklātajiem skatuves tērpiem. «Es gribu baltu un savā ziņā tradicionālu [tērpu],» viņa pavēstīja.

Bildinot Agileru, Bretmens uzdāvināja līgavai juveliera Stīvena Vebstera dimanta gredzenu.

Ņujorkā dzimusī Agilera pašlaik strādā pie jauna albuma, kas iznāks nākamajā gadā.

Viņa iekaroja popularitāti 1999. gadā ar hitu «Genie in a Bottle» un jau 2000. gadā saņēma «Grammy» balvu kā labākā jaunā māksliniece. Agro panākumu dēļ viņa nākamajos gados saņēma vēl divas «Grammy» balvas. 2002. gadā Agilera saņēma «Grammy» balvu par kopīgi ar Lil'Kim, Maju un Pinku iedziedāto dziesmu «Lady Marmalade», bet pagājušajā gadā viņai piešķirta balva par labāko popdziedātājas vokālu dziesmā «Beautiful».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu