<i>Lily</i> grib būt aktrise

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/N.Mežiņš

«Esmu kā saslimusi ar domu par aktrises karjeru,» pirms mūzikla «Mūzikas skaņas» otrās sezonas intervijā žurnālam «Marta» atzina «eksfabrikante» Lily jeb Linda Kalniņa.

Lily intervijā stāsta, ka būt par fon Trapa ģimenes vecāko atvasi Līzu, skūpstīties ar mīļoto Ralfu (Lauri Reiniku), godāt kapteini fon Trapu (Juri Žagaru) un draiski uzdziedāt ar Mariju (Mariju Naumovu) ir ļoti viegli — gluži kā dzīvot. Lily neko nespēlējot, jo tās visas esot viņas emocijas.

Lily žurnālam «Marta» stāsta, ka visspēcīgākās emocijas viņai sagādā epizode, kurā viņa dodas satikties ar savu mīļoto — Ralfu. «Spēlē orķestris, mani pārņem patīkami šermuļi. Arī mans pirmais randiņš bija tāds dīvains. Es gāju pie puiša uz mājām, un viņš aiz apmulsuma nezināja, ko man labāk piedāvāt: tēju — vai kā lielam cilvēkam — kafiju. Man toreiz bija tikai 10 gadu. Gāju kopā ar draudzeni, lai nevajadzētu palikt divatā ar puisi. Tāpēc, kad spēlēju šo romantisko epizodi kopā ar Lauri Reiniku uz skatuves, es atsaucu atmiņā toreizējās sajūtas, iekšējās trīsas.»

Lily atzīstas, ka piedāvājums spēlēt lomu uz skatuves nāca negaidīti, bet vēl pēkšņāk viņu pārsteidza atklāsme, ka viņai tas padodas. Lily draugs Artūrs (arī «eksfabrikants» — Dons) pirms dzimšanas dienas sagādāja meitenei ļoti patīkamu pārsteigumu. Viņš nācis Lindai līdzi uz mēģinājumiem un slepeni bija lūdzis katram no «Mūzikas skaņu» kolektīva pateikt kādu novēlējumu, ko nofilmējis. Skatoties šo kaseti, Lily esot lijušas aizkustinājuma asaras. Intervijā viņa stāsta: «Tik daudz labu un atzinīgu vārdu nebiju gaidījusi. Mēs, visi aktieri, bijām tik ļoti satuvinājušies, ka pērn pēc sezonas pēdējās izrādes dāvinājām cits citam mazas dāvaniņas, bet, kad bija jāiznāk pēc izrādes paklanīties skatītājiem, raudājām visi kā viens. Pēc šiem spēcīgajiem, pozitīvajiem pārdzīvojumiem es atzīstos, ka ļoti nopietni domāju par aktrises karjeru.»

Lily stāsta arī, ka pēdējā laikā tik daudz domājot, ka sapņos redzot sevi blakus Tomam Krūzam un Leonardo di Kaprio kino balvu pasniegšanas ceremonijās.

Pilnu interviju ar Lily lasi žurnāla «Marta» 17. novembra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu