Kā nepārdzirdīt, pūloties pavest dāmu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Atis Ieviņš

Reiz kādam manam pielūdzējam sanāca aplam greizi. Vēlēdamies mani dabūt līdz gultai, viņš pārcentās, nemitīgi papildinot manu glāzi ar varen gardu, bet apdullinošu kokteili.

Nabagam iecerētais vakars galīgi neizdevās. Mana modrība gan bija iemidzināta, līdz gultai viņš mani dabūja. Bet iecerēto gultas izpriecu vietā viņš visu nakti noskraidīja, gādājot bļodu un dvieļus vemšanai. Jums tā nekad nav gadījies?

Te būs daži padomi, kas būtu ievērojami kungiem, kuri nolēmuši atmaidzināt sirdsdāmas ar alkohola starpniecību.

Lai nebūtu lieka uztraukuma, jau vakara sākumā vajadzētu izkalkulēt sirdspuķītes vēlamo alkohola patēriņu. Izmantojamā formula: alkohola daudzums gramos jāizdala ar 60% ķermeņa svara. Tā var izrēķināt sievietes alkohola izturību. Stundas laikā noārdās 0,1 promile. Ja sieviete sver 60 kg un viņa divu stundu laikā izdzer desmit glāzes šampanieša, viņa savā ķermenī uzņēmusi 2,2 promiles.

Bez šaubām, pēc pirmajām glāzēm garastāvoklis kļūst atraisītāks, blūzītei dažas podziņas tiek vairāk atpogātas. Tiek iedzertas vēl dažas glāzes, un dāma jau ne visai taisni kārtējo reizi dodas uz dāmu istabu. Viņas dabīgā sejas krāsa ir krietni mainījusies un mēle sākusi šļupstēt.

Ja nevēlaties galīgi sabojāt vakaru, ātri reaģējiet. Piedāvājiet stipru kafiju vai... pavemt. Ja pār mēru ir lietots alkohols, ātrākā atskurbināšanas metode — kuņģa satura dabūšana laukā, kamēr tur esošais alkohols nav pārstrādājies asinīs.

Nākamajā rītā jūsu partneres ķermenī alkohola dēļ ir samazinājies ūdens un minerālvielu daudzums, nemaz nerunājot par to, kas norisinās centrālajā nervu sistēmā. Rolmopsis un skābs gurķis būs taisni laikā. Tajos atrodas nepieciešamais nātrijs un kālijs, kas organismā ir noārdījies. Dāmas galva kļūs nedaudz skaidrāka. Dodiet viņai dzert daudz ūdens, tiesa negāzētu, jo ogļskābā gāze traumēs jau tā samocīto kuņģi.

Brokastīs labāk šampanieti nedzeriet!

Pavisam vienkārši, vai ne?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu