Kolāts negrasās gāzt Holšteinu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Kamēr Latvijas Radio ģenerāldirektora amatam ir izsludināts jauns konkurss, bijušais Radio šefs Dzintris Kolāts laiku pavada intensīvās sarunās un pārdomās, kādu darba piedāvājumu pieņemt, ceturtdien raksta žurnāls «Rīgas Viļņi».

«Esmu gandarīts, jo saņēmu piedāvājumu augsta ranga menedžera darbam kādā lielā uzņēmumā, tāpat man izteikti kādi radoši priekšlikumi. Uzreiz varu teikt, ka pavisam no radošā darba es tomēr nevēlos aiziet,» uzsver Kolāts.

Vai kuluāros dzirdētajām runām, ka Kolāts varētu kļūt par Latvijas Televīzijas ģenerāldirektoru, ir pamats? «Rīgas Viļņi» raksta, Kolāts nenoliedz, ka pirms vairāk nekā mēneša viņam izteikts šāds mājiens. «Man nav pamata kļūt par Televīzijas vadītāju, jo tai ir sava komanda, kurai jāļauj strādāt. Manuprāt, šādas kaislības tiek radītas ar mērķi pašreizējo Latvijas Televīzijas vadītāju padarīt nedrošāku. Man šķita dīvaini, ka pirms kāda laika Jānim Holšteinam tika izteikts juridisks, nevis neoficiāls aizrādījums par vienu raidījumu «100 g kultūras». Nedomāju, ka par katru sižetu Televīzijas ģenerāldirektoram būtu jāizsaka kāds aizrādījums. Katrā ziņā es Jānim vēlu tikai labu un uzskatu, ka nav labi Televīzijas vadību mainīt ik pa diviem gadiem,» uzskata Kolāts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu