Ozijs Osborns: «Iepirkšanās varētu atkal novest mani pie dzeršanas»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Roka leģenda Ozijs Osborns izteicies, ka Ziemassvētku iepirkšanās kopā ar sievu Šeronu varētu atkal novest viņu pie dzeršanas un narkotiku lietošanas.

«Es nevaru ciest iepirkšanos. Īpaši ar manu sievu! Ja kaut kas var mani novest atpakaļ pie dzeršanas un narkotikām, tā būtu došanās uz «Harrods» uz dienu kopā ar Šeronu,» Osbornu citē žurnāls «Heat».

Osborns, kas plāno pavadīt Ziemassvētkus ASV, atzīst, ka viņš nav nekāds lielais svētku cienītājs. «Es neesmu Ziemassvētku tipa cilvēks. Ja tu dzer, tas ir lieliski. Bet, ja ne, tas ir garlaicīgs pasākums, jo visi ir pietempušies. Es sēdēšu un skatīšos Ziemassvētku filmu, bet es nespēlēšu spēles. Es draņķīgi spēlēju spēles,» piebilda roka veterāns.

Osborns stāstīja, ka viena no viņa lielākajām dāvanām šogad bija dēla Džeka atkopšanās no atkarības no alkohola un tabletēm. Pēc viņa vārdiem, 20 gadu vecais Džeks pēc iznākšanas no rehabilitācijas centra un cīņas ar atkarību no ēdiena pilnībā mainījis savu dzīvi. «Kādu dienu viņš pagriezās pret mani un teica: «Zini? Es zaudēšu svaru. Es iešu uz taizemiešu boksu un piedalīšos televīzijas šovā.» Un tā viņš arī izdarīja,» stāstīja Osborns. «Viņš izskatās lieliski. Viņš ir mans varonis. Es no viņa iemācos vairāk, nekā viņš jebkad varētu iemācīties no manis.»

«Es tā ar viņu lepojos. Pagājušajā gadā viņš bija dusmīgs cilvēks, gadu iepriekš viņš bija narkomāns, un šogad viņš cīnījās ar bijušo taizemiešu boksa čempionu un viņu uzveica. Viņš skrēja ar bulli un uzrāpās 1200 metru augstā klintī,» aizrautīgi klāstīja Osborns.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu