Džordžs Maikls precēs savu rotaļu biedru

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Lai neatpaliktu no mūziķa Eltona Džona, kas Sanktpēterburgā nodomājis precēties ar savu draugu, arī slavenais dziedātājs Džordžs Maikls paziņojis, ka grasās noslēgt oficiālu laulību ar savu seno gultasbiedru Keniju Gosu. 21. decembrī Lielbritānijā stājas spēkā likums, kas atļauj viendzimuma laulības.

Maikls pastāstīja, ka kāzas notikšot nākamā gada sākumā. Viņš kopā ar Gosu ir teju desmit gadus, tomēr laulību ceremonija būšot klusa un «ļoti privāta».

«Vakara Ziņas» jau rakstīja, ka 21. decembrī precēsies kāds cits seksuālās minoritātes pārstāvis — Eltons Džons. Starp citu, Džordžs Maikls ir Džona lūgto viesu skaitā.

No 7. decembra Britānijā darbosies likums, kas atļauj viendzimuma laulības. Tiesa gan, šīs laulības nebūs «pa īstam», bet gan vairāk taps pielīdzinātas saderināšanās rituālam. Likums tiks ieviests 7. decembrī, bet faktisko spēku iegūs 21. decembrī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu