<i>Tatuška</i> Jūlija padzen mīļāko

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Krievijas grupas «t.A.T.u» soliste Jūlija Volkova nepieļaus, ka viņu apkauno, — uzzinājusi, ka tiek krāpta, viņa padzinusi mīļoto Pašu Sidorovu un aizliegusi viņam tikties arī ar meitiņu.

Par to, ka Pašam bijušas citas sievietes, vēl pirms sabruka attiecības ar Jūliju, zināja stāstīt puiša bijusī sieva Nastja Lazuņina. Sidorovs spiests kontaktēties ar Nastju, jo abiem ir kopīga meita, tādēļ ekssieva ir informēta par bijušo.

Lazuņina pastāstīja, ka Pašam bija mīļākā, kaut arī bijis kopā ar tatušku. Tieši tādēļ Volkova padzinusi krāpnieku, neņemot vērā pat to, ka Sidorovs ir viņas bērna tēvs. «Tā viņam arī vajadzēja,» gandarīta ir Nastja. «Viņš turpina melot kā agrāk: viņai stāsta vienu, man pavisam ko citu. Izskatās, ka viņu vairs nekas nelabos.»

«Ar Jūliju Paša vairs nekontaktējas, bet no kopīgiem paziņām uzzina visu, kas ar viņu notiek,» stāstīja Lazuņina. «Viņš man pavēstīja, ka arī Jūlija sev pagādājusi jaunu puisi — kaut kādu Kaukāza izcelsmes. Meitiņu iesmērējusi vecākiem un auklītei. Pati viņu reti redz, turklāt neļauj arī Pašam tikties ar meitu. To gan nevajadzētu darīt. Lai kāds arī Paša būtu, viņš tik un tā ir tēvs, un nevajag bērnam atņemt tēvu.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu