100 seksīgas sestdienas + vēl dažas. Konkursa noslēgums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zīm. Līva Rutmane

[s:10709]

Varētu likties — kad gan tur sevišķi grūts: katru nedēļu uzrakstīt kādas pārdomas par attiecībām (gultā vai netālu no tās)! Mēs taču gandrīz katru dienu par to runājam ar draudzenēm, saviem (un svešiem) puišiem, mammām un tamlīdzīgi. Ja nerunājam, tad vismaz domājam. Taču izrādās, ka Dace strādā nepavisam ne vienkāršā «lauciņā». Ja «Apollo» tradicionālajiem stāstu konkursiem parasti tiek iesūtīts pietiekami daudz stāstu, (atliek tikai izvēlēties labākos publicēšanai un sadalīt balvas), tad ar savām «seksa slejām» rakstītāji mūs sevišķi vis neapmētāja. Tik vien iznāca kā sadalīt visām dalībniecēm Daces grāmatas ar viņas pašrocīgi rakstītajiem autogrāfiem.

Visas rakstītājas, protams, atkal bija sievietes! Varētu domāt, ka vīriešus attiecības un pat ne sekss vispār neinteresē. Viens no kolēģiem gan visgudri «norūca bārdā», ka — čukča jau neesot lasītājs, bet rakstītājs. (Atceraties to veco anekdoti, vai ne?) Lai tā arī paliek. Vismaz par lasītāju trūkumu Dace sūdzēties nevar (arī spriežot pēc «Apollo» statistikas datiem, šī lasāmviela mūsu portāla lasītājiem ir visai iecienīta).

Šonedēļ publicējām labākos konkursa darbus, kuru autores ir — Aija, aktrise («Man patīk kaislību teātris»), Alise («Romeo un Džuljeta vai Lāčplēsis un Spīdola»), Ameli («Ameli seksīgā sestdiena») un Puķupūķe («Ideālais statuss - trīsdesmitgadniece un vecmeita»). Kā dabūt nopelnītās balvas, uzvarētājas uzzinās, saņemot mūsu norādījumus uz savām e-pasta adresēm.

Paldies visiem dalībniekiem un lasītājiem!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu