<i>Lily</i> grūti atteikt puišiem

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/T.Kalniņš

Aktrise Uma Tūrmane savus potenciālos partnerus [s:10721]. Radiogeiša Ieva Adamsa savukārt domā, ka šo uzskatu popularizē glancētie sieviešu žurnāli, bet dziedātāja Ella ievērojusi, ka klubi ir pilni ar sievietēm, kas izgājušas medībās.

Lily grūti atteikt puišiem

Dziedātāja Lily uzskata, ka slavenām sievietēm un vispār slaveniem cilvēkiem ir grūtāk nodibināt jaunus kontaktus, kā arī atrast īstus draugus. «Ja grib medīt vīriešus, manuprāt, nedrīkst uzsākt nekādas nopietnas attiecības, jo tad tam visam ir pārāk nenopietna ievirze. Ja gribas nopietnas attiecības, nedrīkst vīrieti uzskatīt par savu medījumu. Mēs esam cilvēki, un citam citu jāciena,» ir pārliecināta jaunā dziedātāja. Parasti Lily īpaši necenšas pievērst vīriešu uzmanību. Viņa uzskata, ka sievietes Latvijā ir skaistas, tāpēc vīrieši viņas tāpat ievēro. «Protams, man ir gadījies viņus arī atšūt. Tas ir ļoti grūti, jo vienmēr gribas pret visiem būt labai. Man ir grūti pateikt — nē, taču negribas dot visiem savu tālruņa numuru. Pārsvarā visiem cenšos pateikt, ka man ir draugs. Tas jau nav melots,» stāsta meitene. «Lai gan — nav jau slikti iepazīties arī ar citiem cilvēkiem. Parasti iedodu savu elektroniskā pasta adresi, un tad varam sarakstīties. Tomēr ar tiem cilvēkiem, ar kuriem iepazīstos klubos vai citos pasākumos, īpašus kontaktus neveidoju.»

Adamsa vīriešus «atšuj» ar laipnību

Radiogeiša Ieva Adamsa uzskata, ka izteiciens «vīrietis medījums» ir ārkārtīgi populārs visos glancētajos sieviešu žurnālos. «Nezinu nevienu sieviešu žurnālu, kurš kaut kādā veidā to sievietēm nemācītu. Arī no mana viedokļa dažkārt vīrietis ir medījums. Tā ir izklaide gan vīriešiem, gan sievietēm. Tiesa gan, parasti medījums ir kaut kas beigts. Zinot, ka tās nebūs ilgstošas attiecības, tu vari iziet medībās, nošaut, bet tik un tā tās būs «beigtas» attiecības. Jā, protams, arī es esmu gājusi «medībās». Tas paceļ adrenalīna līmeni; tad arī konkrēti apzinos, ka esmu izgājusi medībās, un cenšos nenopūdelēt,» atklāj radiogeiša. Viņa atzīstas, ka vīriešus necenšas pievilināt, tieši pretēji — jādomā, kā no viņiem izvairīties: «Ir tāda nekaunīga laipnība. Var pateikt dažus neģēlīgus vārdus ar ļoti mīlīgu smaidu, un cilvēki aiziet.» Viņa aizdomājas, ka ir nevis arvien grūtāk iepazīties ar pretējo dzimumu, bet ar laiku kļūst mazāk vīriešu, kuri varētu izraisīt interesi. «Tomēr Latvijā ir daudzas sievietes, kas cieš no tā, ka nespēj iepazīties. Tad vajag atslābināties, aizmirst par šādu vēlmi un koncentrēties uz kaut ko citu,» iesaka Ieva.

Pieņem dzērienus un aizslīd tālāk

Dziedātāja un TV seja Ella smej, ka medībās viņai nav jāiet un vīrieši nav jāpievilina. «Kad kaut kur aizeju bez Mika Ozoliņa (Ellas draugs. — S. T.), pie manis daudzi nāk klāt un grib aprunāties vai uzsaukt kādu dzērienu,» viņa atklāj. Ella piebilst, ka interesenti neesot nemaz tik nekaunīgi un tikai apjautājoties, kā viņai klājas, tuvāk iepazīties neviens īpaši nevēloties. «Tālruņa numurus nevienam nedodu. Ja nu mani galīgi šis cilvēks neieinteresē, cenšos akurāti nobeigt sarunu, pasaku paldies par dzērienu un aizslīdu tālāk.» Runājot par vīriešiem kā medījamiem, viņa ievērojusi, ka ļoti daudzas sievietes vīriešus patiešām uztver kā potenciālos upurus. «Ja ieiet klubā, var redzēt ļoti daudzas skaisti saposušās dāmas un jaunas meitenes; visas nākušas tikai viena iemesla dēļ — nomedīt. Tie acu skatieni ir konkurētspējīgi. Uzreiz redzams, ka cilvēks nav nācis atpūsties,» teic Ella.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu