Kam kurpe nespiež

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Es nemaz nezināju, ka varu justies tik laimīga! — tā man eksaltēti stāsta uz ielas stūra nejauši satiktā skolas dienu draudzene Kika.

Es nespēju tam noticēt! Jo viņas neticamās laimes iemesls ir precības ar Ātro! Viņš ir no «jaunajiem un veiksmīgajiem», pelna vairāk nekā labi, ir izskatīgs vīrietis, kurš formu rūpīgi uztur sporta zālēs un solārijā. Tad, kad viņš nakšņoja pie manis, neiztrūkstoši līdzi bija melna ceļojumu somiņa ar visiem nepieciešamajiem kosmētikas līdzekļiem. Tiktāl viss izklausās taisni brīnišķīgi.

Prezentācijā, kurā mūs iepazīstināja, biju apburta — tieši tāds varētu izskatīties katras meitenes sapnis! Visu vainagoja seksīgs smaids un aizplīvurots acu skats, nudien varonis no meksikāņu seriāla! Šādu vīrieši rokās sieviete ātri vien pārvēršas par bezgribas būtni, tādēļ nav brīnums, ka jau otrajā tikšanās reizē mēs nonācām līdz gultai. Un te nu sākas īstais stāsts! Mēs satikāmies pēc darba bārā. Kokteiļa glāze aizmigloja prātu un atraisīja mēli.

«Es gribu tevi iz...t» viņš čukstēja man ausī rupjības (kā tas mani uzbudina!), bet roka jau it kā nejauši pārslīdēja augumam, aizkavēdamās krūšgalu rajonā. Kādu brīdi, kad mums blakus neviena nebija, viņa pirksti ātri ieslīdēja zem maniem svārkiem.

Ak, kungs, manas kājas nedaudz paplešas, pirms ar prātu paspēju nobremzēt šo kustību un Ātrais sajūt, cik mitras ir manas biksītes. Taču viņš jau visu bija sapratis no maniem pieskārtušajiem vaigiem un tā, ko vairs nespēja noslēpt topiņa plānais audums. Esmu sakarināta un ieintriģēta — lielisks vīrietis vēlas seksu ar mani — domājams, ka gaidāma traka nakts!

Kamēr es izģērbjos, viņš pagūst izvilkt visā platumā savu dīvānu — esmu pārsteigta, cik kairinošas, gaidpilnas sajūtas manī izraisa šīs process. Es lēni apguļos, viņš žigli atbrīvojas no drēbēm....diezgan patizli uzgāžas man virsū, pāris sīku grūdieniņu un Ātrais, apmierināti smaidot pieceļas: «Tu tikai neģērbies, es vēl Tevi šonakt ne reizi vien ņemšu priekšā.» Lieki teikt, ka nekādas priekšā ņemšanas nebija — atgriežoties no vannas istabas Ātrais arī aizmiga tikpat ātri. Savukārt es, nepiepildīta, griboša, ar netīkamu smaguma sajūtu vēdera lejasdaļā vēl ilgi paliku nomodā, blenzu griestos un centos šo pārpratumu norakstīt uz pirmo reizi.

Taču turpinājums bija gluži tāds pats — pavedinoša izturēšanās ārpus gultas un «bija vai nebija?» — gultā. Reizumis pat centos pārliecināties, vai tiešām akts noticis — tik nemanāmi priekš manis tas notika.

Ziņkārības dzīta, piekritu Kikai iedzert kafiju un papļāpāt. Uz tikšanos iemalkojām arī konjaku un tad jau saruna ieguva intīmāku pavērsienu. Sapratu, ka Ātrais ar savas intīmās dzīves vēsturi Kiku nav iepazīstinājis, par mūsu sakaru viņa nezina, es arī klusēju un klausījos. «Zini, es neesmu frigida, taču sevišķi kaislīga arī ne.» Kika stāstīja «Un viņš ir pirmais vīrietis, kurš to smalkjūtīgi saprot un respektē. Viņš nekad man nav uzmācies un nomocījis ar seksuālajām izpausmē, viņš ir tik taktisks.»

Jā, ja vienam kurpe spiež, citām tā ir īsti laikā...

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu