Mobijs: Eminema rokas ir notraipītas asinīm

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reklāmas foto

Slavenais tehno mūziķis Mobijs skarbi kritizē repera Eminema naidu kurinošos dziesmu tekstus, paziņojot, ka viņa «rokas ir notraipītas asinīm», informē «contactmusic.com».

Mūziķis kritizē reperi, kā arī citus māksliniekus un ierakstu kompānijas darbiniekus sakarā ar ziņām par Eminema imitatoru, kurš notiesāts par sievietes slepkavību un viņas ķermeņa ievietošanu koferī.

Apmātais fans pirms nozieguma veikšanas bija tikko nodziedājis Eminema dziesmas karaokes versijā - tai skaitā dziesmu «Stan», kuras videoklipā parādīta sievietes nolaupīšana un iesprostošana automašīnas aizmugurē.

«Ja mūziķis izdevis ierakstu, kurā viņš runā par melnādaino un ebreju nogalināšanu, vai viņš tiktu aprakstīts presē un atskaņots radio un MTV? Ja atbilde ir «nē» (kā tam vajadzētu būt), tad kāpēc radio un MTV ir pilni ar mūziku, kurā ir teksti par nogalināšanu un nežēlīgu izturēšanos pret sievietēm un gejiem?» Mobijs vaicā savā interneta lapā. «Jebkuram ierakstu kompānijas darbiniekam vai žurnālistam, vai radio programmas vadītājam, vai MTV darbiniekam, kurš ir reklamējis un slavinājis sievietes nīstošu vai homofobisku mūziku, būtu jākaunas.»

«Uz jūsu rokām ir asinis, un jums vajadzētu justies dziļi, dziļi satrauktiem par kultūru, ko jūs esat palīdzējuši radīt,» viņš piebilda.

Gaidāms, ka līdz ar izskanējušajām piezīmēm atkal atsāksies ilgstošais strīds starp abiem mūziķiem. Nesaskaņas sākās, kad Mobijs apvainoja Eminemu par homofobijas popularizēšanu ar saviem dziesmu tekstiem.

Kā vēsta interneta lapa «The Scoop», Eminems noliedz, ka viņš būtu vainojams par notikušo slepkavību.

«Es esmu pilnīgi nevainīgs. Mani vajadzētu atbrīvot no visām apsūdzībām,» viņš pavēstīja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu