Atver jaunu izstāžu zāli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 16.decembrī, plkst. 18:00, Rīgā, Mārstaļu ielā 16, (ieeja no Peitavas ielas, pretī Sinagogai) tiek atklāta starptautiskās interneta mākslas galerijas [s:10830] izstāžu zāle «Cherado Art Empire», kurā katru nedēļu savu personālizstādi atklās kāds no Latvijas māksliniekiem.

Būtiski ir tas, ka mākslinieks savu personālizstādi varēs rīkot bez maksas. Lēmums par izstāžu zāles atvēršanu tika pieņemts, lai palielinātu mākslinieku iespēju sevi popularizēt plašākai sabiedrībai Latvijā.

«Tas ir būtisks solis mākslinieku popularizēšanā, jo savas personālizstādes rīkošanai nav vajadzīgs pat viens santīms», uzskata galerijas valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Ate.

«Mēs iedomājamies, kādas pūles māksliniekam ir prasījis uzgleznot, uzzīmēt vai iespiest savu mākslas darbu! Nav runa par laiku, kuru viņš patērējis, par iedvesmu, kuru ir izsmēlis un nav pat runa par dārgajiem materiāliem, kuri tiek izmantoti mākslas radīšanas procesā! Mākslinieks pats par sevi jau ir lielisks un cienījams! Tikai tāpēc, ka vispār viņš ir radošs un ir spējis realizēt savu ideju! Mēs, Cherado Art Empire kolektīvs, patiešām darām visu māksliniekam par baltu velti, jo vienkārši vēlamies atbalstīt gan mākslinieku kā indivīdu, gan mākslas attīstību valstī kopumā,» piebilst projekta autors, līdzīpašnieks un A/S «Cherado» valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Ate.

Izstāžu zāles atklāšana ir nākamais solis š.g. jūlijā dibinātās interneta mākslas galerijas «Cherado Art Empire» attīstībā. Datuma izvēle – 16.decembris nav nejauša, jo no nākamās nedēļas 19. decembra tiek uzsākta ilglaicīgu reklāmas kampaņa Lielbritānijā, kuras tapšanā tika iesaistīts starptautisku atzinību izpelnījies reklāmas speciālists no ASV – Deivs Halovejs (Dave Halloway) un mārketinga uzņēmums no Lielbritānijas.

www.cherado.lv

Izstāžu zāles atklāšanas svinībās ir aicināts piedalīties ikviens mākslas un kultūras cienītājs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu