Grupas «Pērkons» jubilejas koncerts pārcelts uz 10.jūniju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reklāmas foto

Grupas „Pērkons” jubilejas koncerts, kas bija paredzēts 9. jūnijā Dzintaru Koncertzālē, pārcelts par vienu dienu vēlāk un notiks 10. jūnijā. Koncerts pārcelts sakarā ar izmaiņām Dzintaru Koncertzāles grafikā.

Kā pavēstīja Dzintaru Koncertzāles pārstāvis, grupas „Pērkons” koncerts jāpārceļ sakarā ar izmaiņām Dzintaru Koncertzāles grafikā. Koncertaģentūra „Queen of Stage”, kas organizē šo koncertu, pieņēmusi Dzintaru Koncertzāles piedāvājumu koncertu pārcelt par vienu dienu. Tiem, kas jau laikus iegādājušies biļetes uz grupas „Pērkons” koncertu 9. jūnijā, tās nav jāmaina, iegādātās biļetes būs derīgas. Biļetes var iegādāties „Biļešu Paradīzes” tirdzniecības vietās visā Latvijā.

Grupa „Pērkons” kļuva slavena trešās atmodas laikā, jo ar savām saturiski drosmīgajām, pat revolucionārajām,  dziesmām nebaidījās izteikt savas sajūtas un domas. Ne velti grupa padomju laikā bija pat aizliegta.

Koncerts, kas notiks 10. jūnijā, būs ilgi gaidīts grupas jubilejas pasākums, kurā varēs dzirdēt visu iemīļotās grupas dziesmas.

www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu