Krievijas mūziķis Nikolajs Baskovs kļūs par tēvu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Krievijas dziedātāja Nikolaja Baskova ģimenē jau tuvākajā laikā gaidāms pieaugums. Baumo, ka estrādes zvaigznes sieva Svetlana Špīgela ir sestajā grūtniecības mēnesī.

Pāris gan pagaidām plašākai sabiedrībai neizpauž ziņas par gaidāmo bērnu, Baskovs pat nevēlas sniegt komentārus par sievas grūtniecību. «Tās ir manas un sievas privātās darīšanas,» uzsver dziedātājs. Taču, kā jau gadās slavenību dzīvē, vienmēr ir kāds, kurš informē plašsaziņas līdzekļus. Par grūtniecību liecina arī Svetlanas straujā dzīves stila maiņa — viņa tagad reti sastopama saviesīgos pasākumos, laiku labprātāk pavada mājās.

Nikolaja laulātā draudzene regulāri dodas vizītēs pie galvaspilsētas ārstiem un esot nolēmusi mazuli laist pasaulē tikai un vienīgi Maskavā. Pāris pagaidām vēl nezinot, kas gaidāms — puisēns vai meitenīte.

Baskovs un Špīgela ir precējušies jau piecus gadus un sapņoja par ģimenes pieaugumu, tomēr pēcnācējs ilgi nepieteicās. Tāpēc laulātais pāris vērsās pie ārstiem pēc palīdzības, un šķiet, ka mediķi ir spējuši palīdzēt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu