Tagad modē trīsstūrveidīgie NLO

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dažreiz tie mirdz un pārvietojas bez skaņas, citkārt tos pavada dūkoņa...

Nezināmi lidojoši objekti (NLO) visbiežāk asociējas ar tik ierastajiem lidojošiem šķīvīšiem. Taču šķīvji nebūt nav vienīgā NLO zināmā forma — jau vairākus gadus parādās informācija par trīsstūrveidīgiem citplanētiešu lidaparātiem

Neparasta aina Puertoriko debesīs

Pirms dažiem gadiem neparasts gadījums notika puertorikāņu pilsētas Kaboroijo apkaimē. Vilsonu Souzu un viņa tuviniekus pārņēma satraukums, kad viņu māja notrīcēja no reaktīvo dzinēju rūkoņas. Cilvēki izskrēja uz ielas un sastinga: viņu acu priekšā bija redzama aina, kas atgādināja kadrus no fantastikas filmas. Viņi redzēja, kā pār Sjerra–Bermenas kalnu grēdu lēnām slīdēja gigantisks trīsstūrains objekts, kuru pavadīja divi iznīcinātāji. Nebija šaubu — kara lidmašīnas centās mainīt trīsstūra pārvietošanās virzienu, lai tas nolaistos uz zemes. Taču uz gigantiskā lidojošā objekta fona iznīcinātāji izskatījās pavisam niecīgi. Tālāk risinājās neizskaidrojams notikumu gaitas pavērsiens: viens no iznīcinātājiem mēģināja pietuvoties NLO no aizmugures. Šķita, ka tas tūdaļ sadursies ar objektu, taču lidmašīna sāka lēnām pazust, līdz izgaisa pavisam. Negaidīti reaktīvo dzinēju skaņa pazuda un iestājās klusums, jo izgaisa arī otrs iznīcinātājs. Debesīs pavisam klusu peldēja tikai trīsstūrainais milzonis. Objekts aplidoja apkārt radiotranslācijas tornim, sadalījās vairākās trīsstūrainās daļās, kuras lidoja visos virzienos, un izgaisa…

Jauns modelis

Pēc aculiecinieku stāstītā kļuva skaidrs, ka Puertoriko dienviddaļas debesis apciemojis tipisks trīsstūrainas formas NLO. Vairāki ufologi, kas pēta nepazīstamos objektus pēdējos gados, uzskata, ka šis modelis nomainījis jau novecojušos lidojošos šķīvīšus.

Noslēpumainajiem trīsstūrainajiem objektiem novērota raksturīga iluminācija — baltas un sarkanas ugunis spārnu galos un spēcīgs starojums no trīsstūra vidus tā apakšējā daļā. Amerikāņu ufologs Ronalds Hadsons uzskata, ka būtu dīvaini, ja citplanētiešu kuģu konstrukcijās nebūtu novērojamas nekādas izmaiņas. Lidojošo šķīvīšu avāriju vietās daudzu valstu specdienestu darbinieki pētījuši to atlūzas. Acīmredzot šķīvīša formas NLO tomēr nav tik nevainojami.

Citplanētieši pārvietojas ar visdažādāko formu lidaparātiem. Bez tradicionālās diska formas novēroti arī skrūvveidīgi objekti, kā arī tādi, kas līdzīgi pilienam vai atgādina molekulu struktūras formu. Pēdējos gados redzēti arī trīsstūri, bumerangi un tādi, kas līdzīgi lidojošām piramīdām. Visi šie objekti lidojuma laikā spēj mainīt formu, un to izmēri ir vairākas reizes lielāki nekā jau pierastajiem šķīvīšiem. Trīsstūrveidīgie NLO rada daudz pilnveidotāku modeļu iespaidu.

Pirms desmit gadiem

1995. gada janvārī netālu no Mančestras lidlauka laineris «Boing 737» gandrīz sadūrās ar dīvainu trīsstūrveidīgu NLO. Sešdesmit boinga pasažieri ar bailēm vēroja, kā tas lielā ātrumā tuvojas viņu lidmašīnai. Objektā spīdēja mazas, spilgtas ugunis. Trīsstūris lidoja līdzās boingam, un šķita, ka svešinieki caur iluminatoriem vēro lidmašīnas salonā notiekošo.

Britu lidotāji, radaru operatori un apkalpojošā personāla darbinieki apgalvo, ka debesīs šad un tad notiek dīvainas lietas. 1996. gadā tikai Jorkšīras apkaimē vien trīsstūrveidīgie NLO novēroti 400 reižu! Kāda angliete sastapās ar NLO savos ārpuspilsētas īpašumos: «Dzirdēju dūcošu skaņu, palūkojos ārā un virs lauka ieraudzīju lielu trīsstūrainu plakni, kura atradās aptuveni divdesmit metru augstumā no zemes. Objekta centru ar lauku savienoja spēcīgs gaismas stars. NLO virsma bija līdzīga saburzītai cepamajai folijai. Parādoties man, tas strauji aizlidoja līdz lauka malai, kur palika karājoties gaisā.» Stāsta britu trīsstūraino NLO pētnieks Omars Faulers: «Daži no šiem objektiem sekundes laikā var sasniegt desmitiem kilometru stundā lielu ātrumu. Inerces likumi tiem ir sveši. Dažreiz šie objekti mirdz kā Ziemassvētku eglītes un pārvietojas bez jebkādas skaņas, citkārt tos pavada dūkoņa, it kā aiz sienas kaimiņš būtu ieslēdzis jaudīgu putekļsūcēju.«

Fiksēti vairākās pasaules valstīs

1990. gadā NLO pētījumu centrs Beļģijā militārpersonu uzraudzībā savāca 2500 liecības par trīsstūraino NLO parādīšanās gadījumiem. Arī tur notikuši mēģinājumi notvert trīsstūri. Divi iznīcinātāji «F–16» saņēma pavēli lidojumam, kad radars konstatēja nepazīstama lidojoša objekta parādīšanos. Vērotāji no zemes redzēja astoņus lidojošos trīsstūrus, savukārt piloti apgalvoja, ka debesis bijušas tīras, lai gan viņu radari liecinājuši par NLO klātbūtni.

1990. gada 5. novembrī gigantiski melni trīsstūri novēroti Francijā. Pār valsti lidoja vesela trīsstūru armāda, kas sastāvēja no vairāk nekā 70 objektiem. Tie lidoja horizontāli pa vienotu kursu. Nākamajā dienā Francijas kosmiskā aģentūra Tulūzā izplatīja informāciju, ka francūži augstākajos atmosfēras slāņos novērojuši krievu sakaru pavadoņa «Gorizont» sadalīšanos, par ko it kā vēstījuši kolēģi no NASA. Kārtējo citplanētiešu trīsstūrveidīgo kuģu parādīšanos 1993. gadā virs spāņu Pirenejiem izskaidroja ar krievu kuģa «Kosmos–2238» krišanu. Kopš šā incidenta Spānija kļuva par valsti, kurā trīsstūrveidīgo NLO parādīšanās novērota visai bieži. 22 gadus vecais Fernando Martiness apgalvo, ka trīsstūrainais NLO pikējis viņam virsū. Martinesa motociklam esot noslāpis motors, bet NLO palicis gaisā virs jaunieša galvas. Divi mazi pelēki citplanētieši viņu ievilkuši savā kuģī. Martiness atceras tikai to, ka atguvies, kad gulējis šosejas malā, blakus bijis arī motocikls. Atgriežoties mājās, motobraucējs secinājis, ka no viņa atmiņas pazudušas divas stundas…

Kļuvuši par ikdienišķu parādību

Trīsstūrainie NLO ir līdzīgi amerikāņu bumbvedējiem «B–2 Stealth», un dažiem pētniekiem radusies versija, ka noslēpumainie trīsstūri ir jaunākie sasniegumi, ko radījuši zemes zinātnieki, kas strādā speciāli kara rūpniecībai. Britu ufologs Tips Metjūzs apgalvo, ka vēl 1990. gadā Londonas zinātnieku grupa, kas pētījusi gravitāciju, sagatavojusi slepenu atskaiti par iespēju radīt iznīcinātāju, kas aprīkots ar elektrogravitācijas sistēmu. Tā ļauj atteikties no skaļajiem reaktīvajiem dzinējiem, un tai ir unikālas manevrēšanas spējas. Izteikti minējumi, ka militārajiem speciālistiem, izmantojot spēcīgu elektromagnētisko lauku, izdevies pārvarēt inerces spēku un radīt lidaparātu, kas spēj plivināties kā taurenis.

Tomēr šie stāsti par mūsu planētas zinātnes attīstību tādā līmenī šķiet pārāk fantastiski, savukārt trīsstūrveidīgo NLO vizītes uzskatāmas par visai ikdienišķu parādību. Šā fenomena pētnieki noskaidrojuši, ka ASV un Lielbritānijā jebkura rakstura informācija par NLO ir pilnīgi slepena. Acīmredzot aiz tās slēpjas kaut kas īpaši svarīgs, un specdienestu darbiniekiem par to zināms daudz vairāk nekā citiem NLO pētniekiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu