Kolins Farels uzsācis ārstēšanās kursu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/EPA

Aktieris Kolins Farels devies uz rehabilitācijas centru, lai izārstētos no dažādu medikamentu atkarības un spēku izsīkuma. Viņa oficiālā pārstāve Danisa Smita pastāstīja, ka Farelam izveidojusies atkarība no zālēm, ko ārsts izrakstīja, lai aktieris varētu sadziedēt muguras traumu.

Pašlaik nav zināms, tieši kurā rehabilitācijas centrā ārstējas Kolins. Smita vien atklāja, ka viņš pats pieņēmis lēmumu doties uz ārstniecības iestādi. «Šoreiz nekādu konkrētāku komentāru nebūs,» uzsvēra Danisa.

Aktieris pazīstams ne tikai ar lomām tādās populārās filmās kā «Telefona būdiņa» un «Aleksandrs», bet arī ar kāri pēc ballītēm un apmātību ar seksu. Holivudas sliktais zēns, kura vārds saistīts ar tādām zvaigznēm kā Andželina Džolija un Demija Mūra, izteicies, ka maksāt par seksuāliem pakalpojumiem ir tāpat, kā maksāt par pasūtītu picu, — nekādu problēmu. Ar šādu teicienu skaidri apliecinot, ka tie nav tikai tukši vārdi, bet gan reāla situācija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu