Ko darīt, lai neveidotu nopietnas un ilgstošas attiecības ar vīrieti?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zīm. Līva Rutmane

Kurš gan nav laiku pa laikam pieķēris sevi sakām — ai, ai, apkārt visi precas vai, gluži otrādi, — šķiras.

Šoreiz palūdzu draudzenēm pastāstīt par to, kas būtu jādara, lai neparko nebūtu iespējams izveidot jauna attiecības. Jā, jā, — tieši, lai nebūtu iespējams.
Lai gan padomu došana nav mans ampluā, turpmākos apgalvojumus riskēšu nodēvēt tieši tā: «Ko darīt, lai neveidotu nopietnas un ilgstošas attiecības.»

 
Iegādājieties mājdzīvniekus. Labi daudz. Viens kaķītis vai labi dresēts suns problēmu neatrisinās — dzīvnieku mīļotājiem tas šķitīs pat pievilcīgi. Vislabāk noderēs vienīgi jums ārkārtīgi pieķēries un greizsirdīgs suns, kuru esat izlutinājušas ar glāstiem, garām sarunām par dzīvi un kurš turklāt ir pieradis gulēt jums blakus gultā.

 
Vai arī trīs, četri jūsu personības šarmu apliecinoši kaķi, kuri pilnībā pārņēmuši jūsu dzīvokli savā kontrolē — viņi ne tikai skaidri un gaiši norādīs, ka šī teritorija pieder tikai jums, bet arī blenzīs apaļām acīm uz visu, ko jūs darāt. It īpaši nakts stundās.

 
Dažs labs nespēj mīlēties jau tad, ja no sienas uz viņu raugās kādas reproducētas svētbildes nosodošais skatiens, bet četrus spožu acu pārus, kas to vien gaida, lai sega jūsu gultā sakustētos, izturēt spēs tikai visrūdītākie.

 
Strādājiet pēc iespējas vairāk un aizrautīgāk, veltiet darbam pilnīgi visu, nepadarītos darbus ņemiet līdzi uz mājām un sapņojiet tikai par nākamajā dienā paveicamo. Tādejādi var panākt, ka 90 procentus jūsu laika aizņems tikai darbs. Pavisam ideāli, ja izdodas atrast vakanci sieviešu kolektīvā — tur gan ir lielāks risks, ka jūsu centību kolēģes novērtēs aplami un nāksies sastapties ar smalkiem «izēšanas» mēģinājumiem, bet tas vismaz samazinās iespēju satikt līdzīga darbaholisma pārņemtu vīrieti, kurš jūsu aizrautībā saskatītu kopīgas intereses.

Kļūstiet atkarīga no sava psihoterapeita — nesperiet nevienu izšķirošu soli bez viņa akcepta. Psihoterapeita vietā var noderēt arī zīlniece, astrologs, kāds gaišreģis. Drošības pēc apbruņojieties ar viņa mājas telefonu un izspiediet atļauju zvanīt kaut nakts vidū.


Ieviesiet labi daudz draudzeņu — tā, lai attiecību kopšanas nolūkā jums katru vakaru būtu jātiekas vismaz ar vienu, divām, trim. Stāstiet viņām visu par sevi. Padariet viņas par savam sirdsdraudzenēm un vienīgajām padomdevējām. Zvaniet viņām ik mīļu brīdi. Kafejnīcās sēdiet cieši viena otrai līdzās, sačukstieties, ķiķinieties, vērtējoši un mazliet «no augšas» aplūkojiet visus vīriešus pēc kārtas.

 
Ja nu esat nonākušas situācijā, kad draudzenes vietā pie jūsu galdiņa sēž puisis, ik reizi, kad viņš novērš skatu vai dodas uz tualeti, sazvanieties vai vismaz samesidžojaties ar draudzeni par tādām tēmām kā «ko tas nozīmē, ja viņš paskatījās tā…». Tramīgi nometiet klausuli, kolīdz viņš pievēršas jums. Tikai nelieciet tālruni klusuma režīmā — viņam noteikti jādzird, ka jums nepārtraukti pienāk īsziņas, — jūs taču esat draudzīga, iejūtīga, jums ir daudz paziņu.

Nēsājiet sliktu un netīru apakšveļu. Tas pilnībā izslēgs romantisku un liktenīgi negaidītu iepazīšanas iespēju ar katastrofu medicīnas un ātrās palīdzības ārstiem, gadījumā, ja jūs nonāksiet pēkšņā bezsamaņas stāvoklī. Kāda mana paziņa nēsāja smalku veļu tikai vadoties pēc motīva «a ja nu... lai vismaz nelaiķe skaista un kopta, tas nekas, ka varbūt bez vienas kājas, bet...». Tagad viņa ir laimīgi precējusies ar ārstu, kurš viņu izvilka no avarējušas automašīnas. Bet tas jau ir pavisam cits stāsts.


Ģērbieties super-supersexy. Vienas nakts romāni ar iedzērušiem vīriešiem un sieviešu kolekcionāru uzmanība garantēta. Var gadīties, ka izdodas kaut ko arī nopelnīt. No pasniegtās naudas neatsakieties — jūs taču negribat, lai jūs uztver nopietni.


Sastādiet pirmajā randiņā uzdodamo jautājumu sarakstu. Iekļaujiet tajos tādus punktus: vai tu vēlies precēties; kādi ir tavi ienākumi; cik bērnu tu ar mani gribētu; vai tu proti saskrūvēt mēbeles utt. Te gan var arī uzrauties — mana paziņa (sieviete, kura perfekti zināja, ko grib) rīkojās tieši pēc šādas stratēģijas. 2,5 gadu laikā viņa satika kādus 100 vīriešus — lieki piebilst, ka katru tikai vienu reizi. Dažs labs notinās jau pēc pusstundas, dažs izturēja 45 minūtes un tikai tad aizgāja pasūtīt dzērienus uz neatgriešanos. Un tomēr pēc 2,5 gadiem viņa satika tādu, kurš atbildēja uz visiem jautājumiem un bija sajūsmā par tik skaidru piegājienu. Viņi vēl joprojām ir kopā. Kā runā — laimīgi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu