Kortnija Lova grib pārdot «Nirvana» dziesmas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Kortnija Lova esot nonākusi uz bankrota robežas un vēlas pārdot «Nirvana» dziesmu katalogu, kas viņai pienācās mantojumā no Kurta Kobeina.

Skandalozā rokere, kas beidzamo gadu laikā vairākkārt mēģinājusi ārstēties no narkotiku atkarības, cer atkal nostāties uz kājām, pārdodot dziesmu kolekciju, kurā ietilpst «Nirvana» labākais veikums: tādas dziesmas kā «Smells Like Teen Spirit», «Come As You Are» un «All Apologies». Ja var ticēt laikrakstam «New York Post», Kobeina atraitne par tiesībām uz šo katalogu vēlas saņemt 100 miljonus dolāru.

Jau šobrīd ir gandrīz skaidrs, ka viņas lēmums pārdot «Nirvana» katalogu saniknos Kobeina bijušos grupas kolēģus Kristu Novoseliču un «Foo Fighters» līderi Deivu Grolu, kuri ar Lovu pirms vairākiem gadiem tiesājās par autoratlīdzības apjomu un tiesībām kontrolēt dziesmu izmantošanu.

Kurts Kobeins 1994. gadā beidza dzīvi pašnāvībā, atstājot bez tēva savu tolaik 18 mēnešus veco meitu Fransisu Bīnu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu