Repše iegādājies jaunu apvidus automašīnu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bijušais aizsardzības ministrs, partijas «Jaunais laiks» priekšsēdētājs Einars Repše (JL), par kura darījumiem sākts kriminālprocess, iegādājies jaunu apvidus automašīnu — «Honda CR-V», atsaucoties uz neoficiāliem avotiem, ziņo Latvijas Neatkarīgā televīzija (LNT).

Ar Einaru Repši aģentūrai LETA un LNT otrdien neizdevās sazināties. To, ka Repše iegādājies jaunu automašīnu, aģentūrai LETA apstiprināja drošs avots JL rindās.

Kā liecina informācija «Honda» tirgotāja «Bensons auto» internetā mājas lapā, jauna «Honda CR-V» atkarībā no komplektācijas maksā no 15 000 līdz 20 000 latu.

Kā ziņots, Ministru prezidents Aigars Kalvītis (TP) decembra nogalē paziņoja, ka Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs sācis kriminālprocesu par Repšes finanšu darījumiem. Reaģējot uz to, Repše paziņoja, ka atkāpjas no aizsardzības ministra amata, kā arī neatjaunos savu Saeimas deputāta mandātu.

Einars Repše iepriekš informēja, ka par ienākumu avotiem saviem darījumiem viņš informēs janvāra sākumā, kad būs sagatavojis ienākumu deklarāciju, kas viņam jāiesniedz pēc aizsardzības ministra amata atstāšanas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu