Vīrietis var vienmēr? Sieviete — kad mīl! Vai mēs esam dzīvnieki?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mēs katra alkstam miera un brīvības. Vīrietis esot dzīvnieks. Viņš varot TO veikt daudz reižu un neatkarīgi no emocionālās pieķeršanās ar jebkuru sieviešu dzimuma būtni, ja vien rodas tāda izdevība. Kā tad TAS notiek dzīvnieku pasaulē?

Lielākajai daļai zīdītāju apaugļošanās process notiek ļoti ātri. Tas tādēļ, ka, kamēr abas radībiņas ir aizņemtas ar nākamās paaudzes radīšanu, tās ir pilnīgi neaizsargātas no plēsējiem un citiem ienaidniekiem. Dodot iespēju TO izdarīt ātri, ātri, daba rūpējas par viņu izdzīvošanu.

Āfrikas babuīnam šis process aizņem 10–12 sekundes, un visai norisei nepieciešamas tikai 4–8 nelielas gurnu kustības. Bet babuīna sniegums nobāl savvaļas žurkas priekšā, kuras tēviņam reģistrētas 400 aplekšanas reizes 10 stundu laikā. Tomēr pirmo vietu šai jomā zooloģijas mācību grāmatā ieņem kāda mistiska šou pele, kurai pieder rekords — vairāk nekā 100 mazu aktiņu stundas laikā!

Jāatzīmē gan, ka pele barības ķēdē nodrošina ar iztiku lielāko daļu attiecīgā reģiona gaļēdāju un visēdāju, tādēļ Daba ar šo neiedomājamo vairošanās apsēstību nodrošina ne tikai dzīvnieciņa paša dzimtas izdzīvošanu, bet parūpējas arī par simtiem citu radījumu.

Vēl, runājot par dzīvnieku pasauli, vīrietim piemītot tā saucamais gaiļa sindroms; proti, gailis, aplecot vienu vistu, tūliņ zaudējot par to interesi un pat fizisku spēju jeb erekciju tieši šo putnu aplekt vēlreiz. Toties pret nākamo dāmu spēja vienā mirklī ir atpakaļ, un gailis efektīvi veic dzimtās turpināšanu.

Domāju, ne viena vien sieviete ir sastapusies ar šādu gailīti, kurš intensīvi aplido un sajūsminās par sievieti tieši līdz pirmajam un arī vienīgajam dzimumaktam. Pēc tam lielā mīla ir cauri uz visiem laikiem.

Kāda ir mana pieredze šai sakarā? Kad dzīvoju ar Otro, kurš manī atmodināja seksuālu būtni, pilnībā iepazinu vīrieti kā dzīvnieku — kā šou peli un gailīti. Kaut arī mūsu sakars bija dedzinoši kvēls, tas nesirga ar ilglaicību. Otrais nereti pārlaida naktis ar citām sievietēm, tūliņ pēc tam vētraini atkal pievēršoties man.

Un dīvainākais — arī es burtiski degu seksuālā vēlmē pret jebkuru daudzmaz izskatīgu puisi. Sapņoju erotiskus sapņus un iekāroju kinofilmā redzētus aktierus. Dzīvoju murgainā, ar seksualitāti pārsātinātā pasaulē. Taču, kā jau teicu, tas viss nebija uz ilgu laiku, un mēs pašķīrāmies, jo manu vietu (atkal uz īsu brīdi) aizņēma cits mīlas un kaisles objekts.

Pilnīgi citādi mīlēju savu vīru. Mūsu laulības laikā nespēju ne iedomāties seksu ar citu vīrieti. Arī viņam bija tāpat. Interesantākais — mūs izšķīra cita sieviete. Par viņas eksistenci uzzināju ātri, jo — vīrs vairs nevarēja pārgulēt ar mani! Skatījās uz mani nopērta suņa acīm un nespēja pat pieskarties. Jo bija iemīlējis citu un pārgulējis ar citu.

Apsverot savu pieredzi, saprotu, ka arī sieviete ir dzīvnieks. Manā gadījumā — hameleons. Es pielāgojos, burtiski saplūstu ar to, kuru mīlu. Pat atkārtojot viņa attieksmi pret seksualitāti. Iespējams, tas palīdz man izdzīvot. Jo palīdz man saglabāt pašcieņu tik trauslā un viegli ievainojamā lietā kā mīlestība.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu