Rikija Mārtina īpašumi saulainajā Maiami

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rikijs Mārtins tā iemīļojis Maiami, ka iegādājies šajā pilsētā pat divas mājas, no kurām vienu pēc tam bijis spiests pārdot.

Puertorikāņu dziedātāja un aktiera Rikija Mārtina pirmais ekskluzīvais mājoklis atrodas bagātnieku rajonā Beverlihilsā. Sešu guļamistabu nams dziedātājam izmaksāja gandrīz 12 miljonus ASV dolāru. Tagad Mārtins var ne tikai plunčāties baseinā, liet sviedrus privātajā trenažieru zālē un lepoties ar skaistu viesu namiņu, bet arī uzspēlēt tenisu pats savas mājas pagalmā.

Spokojas

Kaut arī Mārtinam jau bija ekskluzīvs mājoklis Beverlihilsā, viņš nespēja atturēties no vēl vienas savrupmājas iegādes saulainajā un siltajā Maiami pilsētā. Tomēr šis skaistais nams izrādījās pagalam neveiksmīgs pirkums — mūziķis žēlojās par spokošanos un dīvainiem trokšņiem tajā, tāpēc spoku apsēsto namu pārdeva par 10,9 miljoniem dolāru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu