Pinka apprecējusies

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: theage.com

Kā ziņo dzeltenā prese, amerikāņu «lēkājošais tetovējums» — dziedātāja Pinka — nedēļas nogalē Kostarikas pludmalē salaulājusies ar motokrosa zvaigzni Keriju Hārtu.

Pinka intervijā žurnālam «People» pavēstīja, ka pāris kāzām izvēlējās tropisko vietu, jo viņiem abiem ļoti patīk pludmales. Tomēr medusmēnesi jaunais pāris plāno pavadīt daudz aukstākā klimatā, lai baudītu ziemas priekus, braucot ar sniegadēli, turklāt braucienā viņiem līdzi dosies arī viņu četri suņi.

26 gadus vecās dziedātājas Pinkas, kuras īstais vārds ir Alisija Mūra, un 30 gadu vecā motocikla pavēlnieka Kerija Hārta laulībās piedalījušies aptuveni 100 viesu, arī rokenrola karaļa Elvisa Preslija meita Lisa Marija Preslija.

Pinka un Kerijs Hārts iepazinās 2001. gadā Lasvegasā sacensību laikā, bet saderinājās pērn. Abiem šīs ir pirmās laulības.

Pagājušā gada vasarā dziedātāja bildināja motokrosa zvaigzni sacensību laikā Mamutā Kalifornijas štatā, turot plakātu ar uzrakstu «Vai tu mani precēsi?», kad viņš brauca garām. Pēc tam Pinka esot pagriezusi plakātu otrādi un uzrakstījusi: «Es to domāju nopietni!» Hārts esot apstādinājis motociklu un noskūpstījis savu jauno līgavu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu