Kāpēc Sindija aizgāja no «Mīl, nemīl»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

Pagājušās sestdienas raidījumā «Mīl, nemīl» vadītāju Sindiju Vildi šajā ampluā redzējām pēdējo reizi. Viņa nolēmusi pievērsties citām nopietnākām lietām.

Ne krāsota blondīne, ne vējagrābsle

Viens no iemesliem, kāpēc Sindija nolēma pamest raidījumu, bija viņas sākotnējā iecere doties uz ārzemēm studēt. «Biju ļoti tuvu savas ieceres realizēšanai, bet neparedzamu apstākļu dēļ viss pajuka. Pagaidām palieku Rīgā, tomēr domu par studēšanu ārzemēs neesmu pavisam atmetusi,» stāsta Sindija.

Pirms kāda laika Sindija intervijā «Martai» jau sacīja, ka televīzijas radītais tēls viņai ļoti bieži traucējot darbā. Tas bija pietiekami spēcīgs arguments, ar kuru viņa pamatoja savu vēlmi pamest darbu televīzijā. «Šova vadīšana man sagādāja problēmas un ne mazums nepatīkamu brīžu pastāvīgajā darbā. Tas man traucēja kontaktēties ar klientiem, jo viņiem par mani pēc darba TV jau bija izveidojies šāds priekšstats — jautrīte, krāsota blondīne, koķete, vējagrābsle, prastas dabas meitene, kas smejas tad, kad to vajag darīt, un arī tad, kad to nevajag. Tāda es biju vajadzīga šim šovam, bet ne darbam, kur tiek risināti nopietni jautājumi. Pirmo iespaidu, kas par mani radīts, pateicoties televīzijai, ir ļoti grūti mainīt. Tas man traucēja, kontaktējoties ar cilvēkiem,» stāsta Sindija un atklāj, ka šova laiks viņai patiesībā nebija viegls, jo bija grūti darīt kaut ko pret savu gribu, pret savu patieso ES. Grūti ilgstoši spēlēt lomu, kas pašai nemaz nepatika.

Ko darīt tālāk?

Ar ko turpmāk nodarbosies? «Turpināšu cītīgi strādāt jau esošajā darbā reklāmas aģentūrā «Staris Studio», jo darbiņu te tiešām netrūkst,» atbild Sindija, «pateicoties savai nelielajai atpazīstamībai, cilvēki sāk mani aicināt vadīt dažādus pasākumus. Tas man patiesi ir iepaticies un domāju, ka centīšos to darīt arī turpmāk. Man padomā vēl arī dažādi citi projekti, bet par tiem es stāstīšu citreiz, kad kaut kas jau būs īstenojies.»

Nu jau bijusī «Mīl, nemīl» savedēja Sindija tomēr pilnībā nenoliedz iespēju vēl kādreiz atgriezties televīzijā. Ja nākotnē šādu iespēju viņai kāds piedāvās, Sindija būs uzmanīgāka un noteikti, pirms teikt savu jāvārdu, rūpīgi izskatīs idejas koncepciju un scenāriju, lai vēlāk pašai uz sevi ekrānā būtu patīkami skatīties.

Partnerus neuzdrošinos salīdzināt

Visas mīlnieku sāpes, cerības, jūtu izvirdumus un vilšanās Sindija kopā ar iepazīšanās spēles dalībniekiem baudīja jau kopš raidījuma pirmās dienas, tātad — gandrīz gadu. Šajā laikā viņa piedzīvoja divu partneru maiņu. Kad Sindijas pārinieks aktieris Ivars Auziņš no šova aizgāja, vietā nāca cits vadītājs — atraktīvais Roberts Kļimovičs. Pati Sindija gan neuzņemas tagad abus salīdzināt un vērtēt, ar kuru bija vieglāk un labāk sastrādāties, bet ar kuru ne. Tā kā šobrīd Ivars ir kļuvis par Sindijas puisi, viņa stāsta, ka abus partnerus objektīvi salīdzināt nemaz nespētu.

Vispiemērotākā būtu Dagmāra

Šova filmēšanas process Sindijai sagādājis ne mazumu jautru mirkļu: «Kuriozas situācijas bija gandrīz ikreiz, kad filmējām raidījumu. Komanda, kas rūpējas, lai raidījums taptu, bija izcila — īsts jautrīšu bars. Man viņu ļoti pietrūks, jo tik daudz smējusies, kā kopā ar viņiem, vēl nebiju nekad.» Taču visvairāk emociju Sindijai sagādāja pēdējā raidījuma filmēšana, kad raidījuma sponsors «Tez Tour» viņai pasniedza ceļojumu uz Ēģipti. Sindija atzīst, ka, šķiet, aiz prieka pat iespiegusies. «Savā vietā es labprāt redzētu Dagmāru Leganti. Labāku kandidatūru par viņu nespēju iedomāties, bet diemžēl viņai ir citi plāni,» teic Sindija un savu vietu līdzās Robertam atstāj dziedātājai un bijušajai «fabrikantei» Aišai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu