Bjorka ir ekscentriskākā zvaigzne

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Dziedātāja Bjorka BBC žurnāla «Homes and Antiques» aptaujā atzīta par ekscentriskāko zvaigzni pasaulē, pārspējot aktieri Tomu Beikeru un mūziķi Oziju Osbornu.

Pirmo vietu aptaujā, kurā piedalījās gandrīz 6000 žurnāla lasītāju, Bjorkai palīdzēja iegūt islandiešu dziedātājas «eklektiskā gaume un apbrīnojamā, bet dīvainā mūzika».

Otrajā vietā ierindojās boksa čempions Kriss Jūbenks, bet bijušais BBC sporta ziņu lasītājs Deivids Aiks palika trešajā vietā.

Ceturto vietu ieņēma «Doctor Who» zvaigzne Toms Beikers, kamēr piektajā vietā palika Ozijs Osborns.

«Lielākā daļa no mūsu 20 lielākajiem ekscentriķiem ir tādā vai citādā veidā netradicionāli, un daži ir brīnišķīgi mīlīgi,» komentēja redaktors Bērnijs Herlihijs.

Britu mūzikas balvas laureāte Bjorka izpelnījās vairāk balsu arī pateicoties tam, ka uz «Oskara» balvu pasniegšanas ceremoniju 2001.gadā ieradās gulbja formas kleitā. Turklāt 40 gadus vecā dziedātāja piesaistīja sev sabiedrības uzmanību, Bangkokas lidostā uzbrūkot kādai žurnālistei, kura centās intervēt Bjorkas dēlu.

2000.gada Kannu kinofestivālā Bjorka ieguva labākās aktrises balvu par galveno lomu Larsa fon Trīra filmā «Dancer in the Dark».

Starp aptaujas divdesmit ekscentriskākajām personām iekļuvuši arī Eltons Džons, komiķis Kens Dods un bijušais grupas «Sex Pistols» dalībnieks Džonijs Rotens.

Ekscentriskākās zvaigznes pēc žurnāla «Homes and Antiques» lasītāju domām ir:

1.Bjorka;

2.Kriss Jūbenks;

3.Deivids Aiks;

4.Toms Beikers;

5.Ozijs Osborns;

6.Džons Makririks;

7.Patriks Mūrs;

8.Viviena Vestvuda;

9.Džimijs Sevils;

10.Uri Gellers.

 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu