Britnija Spīrsa ir vissliktāk ģērbtā slavenība

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Holivudas modes mākslinieks Kriss Blekvels popdīvu Britniju Spīrsu uzskata par pagājušā gada vissliktāk ģērbto slavenību.

Modes mākslinieks kritizēja arī Mēriju Keitu Olsenu, Džesiku Simpsoni, Lindsiju Loenu un Parisu Hiltoni un uzskata, ka 2005. gads īpaši izcēlies ar «kultūras haosu, ģērbšanās katastrofām un stilistisku nevīžību».

Spīrsa, kas pagājušajā gadā laida pasaulē savu pirmo bērnu, Blekvela sarakstā iekļuvusi jau piekto gadu. Pēc viņa domām, dziedātāja pārtop no «popa princeses par galīgu modes izgāšanos».

Pašpasludinātā modes guru vissliktāk ģērbto slavenību saraksts ir ikgadēja Holivudas tradīcija, un gadu gaitā viņš ir pazobojies arī par tādām personām kā karalieni Elizabeti un Elizabeti Teilori.

Savā 46. ziņojumā Blekvels stāstīja, ka 19 gadu vecā Olsena, kam kopā ar dvīņumāsu veltīta miljoniem dolāru vērta izklaides impērija, ar saviem noplukušajiem tērpiem izskatoties «nomācoši savārgusi».

Pēc Blekvela domām, viesnīcu tīkla mantiniece Parisa Hiltone izskatoties kā «vakardienas biezpienmaizīte», bet seriāla «Desperate Housewives» zvaigznei Evai Longorijai esot pārāk «uzkrītoša gaume».

Blekvels aicina sievietes censties līdzināties Rīsas Viterspūnas, Nikolas Kidmenas, Keitas Mosas, Skārletas Johansones, Natālijas Portmenas un Dionas Vorvikas «vieglajam skaistumam un neaizmirstamajam stilam».

Pēc Blekvela domām, 2005. gada vissliktāk ģērbtās sievietes ir:

1. Britnija Spīrsa

2. Mērija Keita Olsena

3. Džesika Simpsone

4. Eva Longorija

5. Meraija Kerija

6. Parisa Hiltone

7. Anna Nikola Smita

8. Šakira

9. Lindsija Loena

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu