«Smashing Pumpkins» gatavojas atkalapvienoties

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

Grupa «Smashing Pumpkins» gatavojas atkal apvienoties, lai piedalītos koncertos. Par to liecina gan aizvien ticamākās baumas par šādu iespēju, gan grupas līdera Billija Korgana nesenie izteikumi.

Korgans jau labu laiku neslēpj, ka vēlas atkal apvienot savu veco grupu, kas kļuva slavena visā pasaulē, un tagad atklājies, ka tā gatavojas atgriezties ar uzstāšanos Kalifornijas festivālā «Coachella» 30.aprīlī.

Nesen Korgans savā interneta lapā deva mājienu par grupas atkalapvienošanās plāniem. «Pārsteigums, kāds man jums ir, tiks paziņots visai drīz,» viņš pavēstīja. «Turieties sedlos. Galu galā labas lietas noteikti tiek tiem, kuri gaida. Vai jums nepatīk šī neziņa?»

Korgans joprojām draudzējas ar bijušo «Smashing Pumkins» bundzinieku Džimiju Čemberlenu un uztur sakarus arī ar grupas otro basģitāristi Melisu auf der Mauru, kurai palīdzēja ierakstīt viņas otro solo albumu, kas drīzumā nonāks veikalu plauktos.

Pirmās baumas par grupas atgriešanos izplatījās, kad Korgans publicēja laikrakstā «Chicago Tribune» sludinājumu, kurā bija teikts, ka viņa sirds joprojām ir ar viņa veco grupu.

«Kad es spēlēju pēdējā «Smashing Pumpkins» koncertā 2000.gada 2.decembra vakarā, es nokāpu no skatuves ar ticību, ka es uz visiem laikiem atstāju daļu savas dzīves pagātnē. Es naivi centos izveidot jaunu grupu, bet atklāju, ka tajā nav manas sirds. Es pārcēlos prom, lai atgūtu mīlestību, kas man reiz bija, bet pazuda. Tāpēc es atgriezos atpakaļ mājās, lai sadziedētu to, kas bija salauzts manī, un, man par pārsteigumu, es atklāju, ko es meklēju. Es atklāju, ka mana sirds ir Čikāgā, un mana sirds ir grupā «Smashing Pumpkins»,» rakstīja Korgans. «Jau gadu es staigāju apkārt ar noslēpumu, ko es izvēlējos paturēt pie sevis. Bet tagad es gribu, lai jūs būtu starp pirmajiem, kuri uzzina, ka es esmu ieplānojis atjaunot un atdzīvināt «Smashing Pumpkins». Es gribu savu grupu atpakaļ un manas dziesmas, un manus sapņus. Ar šo vēlmi es jūtu, ka es atkal esmu atgriezies mājās.»

«Smashing Pumpkins» izjuka 2000.gadā pēc grupas pēdējā albuma «Machina» iznākšanas. Pēc tam Korgans izveidoja grupu «Zwan», taču tā izjuka jau pēc viena ieraksta izdošanas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu